malenka2005 09.01.05, 21:49 byłam niedawno w turcji i poznałam super faceta ma na imie ibrahim i jest wspaniały . tęsknie za nim strasznie i on za mną tez . co sądzicie o turkach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SYSIA Re: tureccy faceci IP: *.lodz.mm.pl 11.01.05, 13:42 No 80% moge Ci powiedziec że niestety on za Toba nie tęskni bo to już taki naród, ze nie bardzo ich interesują dziewczyny które sa u nich nawakacjach tzn oczywiście interesują ale tylko wtedy gdy są na miejscu później jakimś dziwnym trafem miłość szybko sie kończy. Zresztą poczytaj starsze wątki na tym forum co ja Ci będę tłumaczyła.Aczkolwiek może sie zdarzyć że ten Twój facet bedzie fajny i naprawdę mu na Tobie bedzie zależało.Pozdrawiam i życzę szczęścia..... Odpowiedz Link Zgłoś
malenka2005 Re: tureccy faceci 11.01.05, 18:24 ale mój chłopak na szczenscie zalcza się do tych 20% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYSIA Re: tureccy faceci IP: *.lodz.mm.pl 11.01.05, 21:50 Życzę Ci tego z całego serca.... Odpowiedz Link Zgłoś
malenka2005 Re: tureccy faceci 11.01.05, 22:13 dzienki ale musze przyznac ze sie martwie poniewaz on przyjezdza we piątek wiem ze powinnam sie cieszyc ale sie martwie Odpowiedz Link Zgłoś
magwoj4 Re: tureccy faceci 12.01.05, 15:55 moj maz tez zalicza sie do tych ktorzy naprawde tesknili:) mieszkam teraz w Istanbule!i jest super! przyjezdza? to dobrze, poznaj go dobrze i nie martw sie za wczasu!!! pozdrawiam i zycze szczescia! Odpowiedz Link Zgłoś
malenka2005 Re: tureccy faceci 21.01.05, 20:07 mój turek jest teraz u mnie i gotuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyno Re: tureccy faceci IP: 81.219.15.* 23.01.05, 23:23 walnij sobie tzw barana o betonowa sciane i wez zimny pysznic. juz widze jak teskni posuwaja moze teraz bogade stare niemki odpoczywajace na emeryturze w tureckich kurortach Odpowiedz Link Zgłoś
beznikogo Re: tureccy faceci 24.01.05, 23:28 malenka2005 albo ktos w Jej imieniu cenzuruje tutaj odpowiedzi :((( nie ma wszystkich, jakie byly jeszcze dwa dni temu. te, co zniknely niekoniecznie byly obrazliwe. jedyna zas ich "wada" bylo to, ze nie zawieraly hymnow pochwalnych na temat turkow i im podobnych nacji. jak widac tutaj toleruje sie TYLKO wypowiedzi pt. "hip hip hurrra - turki to najlepsi faceci" ! po jaka wiec cholere zadawac pytanie "....co sadzicie o turkach..." skoro negatywne zdania sa usuwane??? to pytanie do tych (do tej???) kto spowodowal cenzure wypowiedzi :( dla mnie jednak zaden turek, zaden arab to nie jest wlasciwy partner dla Kobiety z Naszego kregu kulturowego - na raz, owszem - jesli ktoraz z Pan lubi seks-turystyke - ale na dluzsza mete - NIE MA SZANS. i nie mowcie o uadanych zwiazkach - bo takich zwiazkow jest jeden na dziesiec. a teraz poczekam kiedy moj post bedzie wyciety przez cenzora. pozdrawiam cenzora! Odpowiedz Link Zgłoś
magwoj4 Re: tureccy faceci 26.01.05, 15:58 beznikogo napisał: > malenka2005 albo ktos w Jej imieniu cenzuruje tutaj odpowiedzi :((( > nie ma wszystkich, jakie byly jeszcze dwa dni temu. > te, co zniknely niekoniecznie byly obrazliwe. > jedyna zas ich "wada" bylo to, ze nie zawieraly hymnow pochwalnych na temat tur > kow i im podobnych nacji. > jak widac tutaj toleruje sie TYLKO wypowiedzi pt. "hip hip hurrra - turki to na > jlepsi faceci" ! > po jaka wiec cholere zadawac pytanie "....co sadzicie o turkach..." skoro negat > ywne zdania sa usuwane??? > to pytanie do tych (do tej???) kto spowodowal cenzure wypowiedzi :( > > dla mnie jednak zaden turek, zaden arab to nie jest wlasciwy partner dla Kobiet > y z Naszego kregu kulturowego - na raz, owszem - jesli ktoraz z Pan lubi seks- t > urystyke - ale na dluzsza mete - NIE MA SZANS. > i nie mowcie o uadanych zwiazkach - bo takich zwiazkow jest jeden na dziesiec. > > a teraz poczekam kiedy moj post bedzie wyciety przez cenzora. > > pozdrawiam cenzora! > no to jestem jedna na dziesiec!hip hip hurra! a udanych zwiazkow (jeden na dziesiec) jest wszedzie, niekoniecznie polsko- tureckich.Wystarczy obejrzec sie dookola swojego srodowiska. Pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznikogo Re: tureccy faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:40 oki, skoro zatem polscy faceci sa taki zli, jak mozna tu przeczytac w wielu roznych postach i skoro turcy, arabowie etc sa znacznie lepsi - to niech wszystkie myslace w ten spsob Panie odpuszcza sobie calkowicie wszelkie kontakty z Polakami i przerzuca sie na tych "smaglych" - co stoi na przeszkodzie???????????????? oni nie sa specjalnie wybredni - dla nich liczy sie aby Kobieta byla rasy bialej, a jesli jest dodatkowo blondynka, to juz pelnia ekstazy dla nich - zapewne wiec zadna z zaiteresowanych Pan nie bedzie miala najmniejszego problemu ze znalazieniem tego cudownego kandydata na partnera zyciowego. mi, Droga magwoj4 nie trzeba zyczyc powodzenia - bo ja nie zamierzam "brac sie" ani za turkow ani za turczynki ani za inne turecko-arabskie "osobliwosci". i to ja Tobie - widzac Twoje "hip hip hura" - zycze tego powodzenia. pzdr/ Odpowiedz Link Zgłoś
moolyy Re: tureccy faceci 01.02.05, 09:53 Są super..nic dodać nic ujać...tylko..ja już wiem,że nie ma ideałów...może oni zmienią moje poglady...?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jp_78 Re: tureccy faceci 03.02.05, 16:05 Szkoda Twojego czasu ......poznalam sie na Turkach i ..omijam z daleka! A mam z nimi doczynienia codziennie poniewaz pracuje tutaj. Daj sobie spokoj ....teskni, hhmmmm poteskni i przestanie - taki narod! Odpowiedz Link Zgłoś