Gość: myszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:00 prosze o wszelkie informacje na temat tego hotelu, zaplecza, itp. wyjazd oraganizowany przez scan holiday(czerwiec). b.dziekuje za wszelkie rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plums Re: HOLIDAY PARK RESORT 04.02.05, 00:20 Dołączam swoją prośbę... My lecimy 6 lipca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portakal Re: HOLIDAY PARK RESORT IP: *.chello.pl 04.02.05, 12:58 www.scanholiday.com.pl/v20/p/10953030.php3 www.travelplanet.pl/mapa/Turcja/Holiday_Park.html www.antalyahotels.com/hotels_detail.asp?hotelID=334&hotelName =Holiday%20Park%20Resort- ta stronka jest chyba najlepsza ale po angielsku. sam hotel jest ok,tylko daleko od centrum jakiegokolwiek, a o alanii juz nie wspomne.lecz nie mozna sie w nim nudzic.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portakal Re: HOLIDAY PARK RESORT IP: *.chello.pl 04.02.05, 12:59 www.scanholiday.com.pl/v20/p/10 953030.php3 www.travelplanet.pl/mapa/Turcja /Holiday_Park.html www.antalyahotels.com/hotels_de tail.asp?hotelID=334&hotelName= Holiday%20Park%20Resort - ta stronka jest chyba najlepsza ale po angielsku. sam hotel jest ok,tylko daleko od centrum jakiegokolwiek, a o alanii juz nie wspomne.lecz nie mozna sie w nim nudzic.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: HOLIDAY PARK RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 16:37 dzieki, za podane linki , ale przegladałam juz strony niemieckie i rosyjskie- okazuje sie ze na temat hoteli maja rosjanie super strony- egipt,turcja hiszpania itp. ale mi chodziło o jakies informacje i rady od kogos kto tam był i moze cos podpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Re: HOLIDAY PARK RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 15:30 przyłaczam sie do tej prosby- prosze o informacje na temat tego hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vives Re: HOLIDAY PARK RESORT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:34 tez z checia czegos sie dowiem o tym hotelu - chce tam leciec z berlina pod koniec kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
plums Re: HOLIDAY PARK RESORT 19.02.05, 22:20 To może z innej beczki... Lecimy tam w dwie rodziny (2 x 2+1) 6 lipca na dwa tygodnie? Czy jest szansa, że kogoś z Was tam spotkamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: HOLIDAY PARK RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:28 tak - mnie +mąż +7 letni łobuziak. wylatujemy 29.06.05 z krakowa na 2 tygodnie.pomimo "tylu rad" od forumiczów zdecydowałam się i zarezerwowałam pobyt w tym hotelu - zobaczymy. do zobaczenia może ktoś jescze o tym hotelu napisze???? Odpowiedz Link Zgłoś
plums Re: HOLIDAY PARK RESORT 23.02.05, 23:22 Myszka >>> Czyli przez tydzień nasze terminy się nakładają... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: HOLIDAY PARK RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 16:04 owszem, myślę że nic nie stanie na przeszkodzie do spotkania na miejscu. wylatuje 29.06.05 z krakowa- z mężem i łobuziakiem kuba lat 7. do zobaczenia na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: HOLIDAY PARK RESORT IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.02.05, 23:59 Czytalem na niemieckim forum kilka opini na temat tego hotelu. Pozytywne,poza trzema wyjatkami: 1.Bezposrednio przed wejsciem do hotelu znajduje sie ulica (pedzace samochody). 2.Plaza co prawda piaszczysta,ale ostatni metra,dwa od wody kamienista i woda bardzo szybka jest gleboka.Nalezy uwazac na dzieci. 3.W lutym (2005)obok hotelu plac budowy -byl halas,rowniez w niedziele. Jezeli ktos chce,moge te opinie w oryginale zaprezentowac. Milych wakacji. Chetnych do wylotu z Niemiec zapraszam na: www.alwin.reisepreisvergleich.de. Oferty w cenach katalogowach prawie wszystkich biur podrozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palio Re: HOLIDAY PARK RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 20:26 ??????nikt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: HOLIDAY PARK RESORT IP: *.lowicz.mediaclub.pl 24.03.05, 20:48 Nikt nic więcej nie wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proov Re: HOLIDAY PARK RESORT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 21:44 No i co?? Nikt nic nie wie??? Odpowiedz Link Zgłoś
plums Re: HOLIDAY PARK RESORT 03.05.05, 10:41 Wrzucę kilka linek... www.holidaypark.com.tr/eng/index.htm (chyba najlepsze fotki) www.suntrex.be/layout/frameset_new.aspx?target=%2fcontent%2fcached_accommodation.aspx%3fAccommodationId%3d589 e-polityka.wakacje.pl/o_info2.phtml?id_oferty=89377&id_terminy=2274588 Odpowiedz Link Zgłoś