Gość: issia IP: *.chello.pl 13.03.05, 16:25 powiedzcie czy warto pojechac do Istambułu. Marzy mi się od kilku lat, i od kilku lat wybieram cos innego. W tym roku jestem zdecydowana, tylko powiedzcie jak i z kim sie tam dostać?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Istambuł moim marzeniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:46 moim też :) moze kiedyś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malatya Re: Istambuł moim marzeniem IP: 83.238.13.* 17.03.05, 12:30 Ja proponuję ci podróż indywidualną. Kupujesz bilet lotniczy do stambułu (średnio 1000zl), na miejscu natomist masz bardzo duży wybór hoteli. Za 10 dolarów za dobę, czysty pokój w prywatnym hotelu znajdziesz bez problemu. Z tym że w takich hotelach para bez ślubu nie może mieszkać razem(hotele prowadzone przez "porządnych" muzułmanów). Za 30 dolarów, masz natomiast pokój ze śniadaniem w 3 *** hotelu i żadnych ograniaczeń. Możesz mieszkać z kim chcesz.To jest moja propozycja bo sama tak robiłam i przez 2 tygodnie zwiedzałam sobie istanbul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malatya Re: Istambuł moim marzeniem IP: 83.238.13.* 17.03.05, 12:32 aha i jeszcze jedno. Napoleon Bonaparte podobno powiedział "Gdyby świat miałby mieć jedną stolicę, to powinien być nią Stambuł" I miał rację ;-) Dla mnie Istanbul to najpiękniejsze miasto na świecie :-) To odpowiedź na twoje pytanie "czy warto" Odpowiedz Link Zgłoś
margala tani dojazd 17.03.05, 13:03 Istambuł to magiczne miasto. Nie wiem jaki styl podróży preferujesz, ale można bardzo tanio dojechać droga lądową przez Słowację, Węgry, Rumunię i Bułgarię lub jesze taniej przez Ukrainę, Rumunię, Bułgarię. aktualne informacje na ten temat znajdziesz na forum na stronie: www.travelbit.pl/ Inna niedroga opcja to bezpośredni autobus z Brna lub Pragi. wiecej na stronie: www.eurotours.bg/ Odpowiedz Link Zgłoś