Dodaj do ulubionych

Pytanka na temat Turcji.

• Gość: gracy Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 12:21
      Mam parę pytanek czysto handlowych na temat pobytu w Turcji. Ile kosztuje np.
      damska skórzana marynarka lub kurtka? Czy w ogóle warto przywozić stamtąd
      wyroby ze skóry? Turcja zawsze kojarzyła mi się właśnie ze skórą. Ile kosztuje
      woda, soki, owoce-tak orientacyjnie. Gdzie najlepiej kupować pamiątki? Czy
      trzeba wymieniać pieniądze na ich walutę czy przy codziennych zakupach można
      płacić dolarami. Pozdrwaiam
      • Gość: Bogusia&Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.164.* 09.06.05, 10:10
        Odpowiedzi na pytania dotyczace cen i waluty znajdziesz wyzej,a jezeli chodzi o
        skory to cenny zaczynaj sie od 70€ wzwyz ( watpliwej jakosci) dobra skore tzn.
        dobrze wygarbowana i farbowana naturalnymi barwnikami tzw. jedwabna - bardzo
        delikatna,kupisz juz od 150€ wzwyz. Zalezy od dlugosci skory i czy jest szyta
        na miare.Radzimy wybierac dobre adresy bo latwo w Alanyii o wpadke w tym
        temacie ( tj. skory gorszego gatunku sa "rasowane" na jedwbne np. )
        Podaj nam swojego maila tam udzielimy Ci szczegolowych wskazowek.
        • tgtom Re: Pytanka na temat Turcji. 09.06.05, 19:31
          cześć lecimy do Turcji 15.06, proszę o informacje na mój adres tgtom@gazeta.pl
          pozdrawiam
        • Gość: aska2000 Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 16:14
          Witam i zwracam się z typowo "handlowym" pytankiem: gdzie w okolicach Bodrum
          (optymalnie:) można kupić dobre jakościowo (te tzw. "jedwabne")
          marynarki/kurtki damskie??
          I czy ok. 150 Euro to cena rozsądna i do uzyskania??
        • Gość: Iwona Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 21:38
          Witam! Proszę o przesłanie oferty waszego biura z cenami(mapkę już dostałam) i
          namiary, gdzie w Alanii można kupić dobre skóry. Pozdrawiam iwonapazik@wp.pl
        • Gość: ela Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.05, 20:25
          Witam,
          Ja teraz w temacie zakupienia dobrych gatunkowo zakuow skór. Gdzie w Alany udać
          się po fajny ciuch. Czy w polecanych przez Was sklepach można zapłacić kartą,
          czy tylko gotówa?
          meil: elzbieta.narkiewicz@bzwbk.pl
      • wuge Re: Pytanka na temat Turcji. 27.06.05, 19:41
        byłam rok temu w Alanyi i pojutrze wracam znów.Moje doświadczenie dot. kupna
        skór podpowiada tobie, że jeżeli jedziesz na wycieczkę do Kapadocji, to tam (
        chyba w Goreme) kupisz cudeńka, jakich w Alanyi mało, targuj się- warto. Oboje
        z mężem kupiliśmy sobie te wymarzone jedwabne i do dziś cieszymy się.Wybór
        fasonów i kolorów przeogromny, tylko podpowiedz Atilli ( przewodnikowi)
    • Gość: Marta Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.uml.lodz.pl 09.06.05, 11:49
      W sierpniu jade do Bodrum i chciałabym prosic o podanie nazwy operatora
      telefonii komórkowej którego powinnam wybrac przylatując do Turcji tak aby po
      powrocie nie dostać zawału widząc rachunek
      i jeszcze jedno chciałabym kupic sobie złota biżuterie gdzie kupować, zeby nie
      dac sie oszukac
      • Gość: Bogusia i Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.164.* 10.06.05, 10:17
        TURKCEL,albo TELSİM,BADZ ARİA TÜRK TELEKOM.Zloto najlepiej nabywac w duzych
        centrach i targowac sie do upadlego!!!! Powodzenia!
    • Gość: domina Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.promax.media.pl 09.06.05, 20:15
      mam pytanie ,jak wyglada sprawa paszportow u dzieci ,czy muszą miec wlasne ,czy
      wystarczy ze sa wpisane w moj?za odpowiedz z gory dziekuje!
      • Gość: Bogusia i Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.153.164.* 10.06.05, 10:20
        Jezeli ma Pani wpisane dziecko do paszportu to nie trzeba wyrabiac nowego
        dziecku.Pozdrawiamy.
    • Gość: beata1974 Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:34
      lecę do alanya 22.06.2005 i chcę nbyć tm jakąś kurtkę skórzaną jak się trafi
      dobra cena proszę o podanie jeśli to możliwe jakiś konkretnych sprawdzonych
      namiarów na sklepy (adres itp) mój e-mil biuro@zur.gdynia.pl
    • Gość: gracy Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.proxy.astra-net.com 10.06.05, 18:11
      dzięki za informacje o kurtkach skórzanych. Podaję swojego maila:
      gracy@interia.pl
    • Gość: gracy Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.proxy.astra-net.com 10.06.05, 18:13
      Mój mail powyżej jest niedokładny, tak sie spieszyłam, ze zapomniałam dodac
      cyferek. Sorry. Teraz podaję (na pewno) dobry adres: gracy63@interia.pl
    • Gość: mitos Re: Pytanka na temat Turcji.(ceny) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 00:36
      Moze orietujecie sie jakie sa ceny takich atrakcji jak bungee,skuter wodny itp.
      A jeszcze jedno slyszal ktos o hotelu "Tuvanna Suit Apart. hotel"?
      • Gość: Bogusia i Gosia Re: Pytanka na temat Turcji.(ceny) IP: 213.243.30.* 12.06.05, 10:06
        Bungee nie ma w Alanyii juz od kilku lat,zostalo przeniesione gdzies dalej na
        zachod( Kusadası?),skutery wodne wypozyczysz na plazy cena okolo10€ za 30
        min,paralotnia 20€ za lot,rafting - 15€ z obiadem w cenie.Nic nie wiemy na
        temat interesujacego Cie hotelu.
        Pozdrawiamy.
        • Gość: sylwia Re: Pytanka na temat Turcji.(ceny) IP: *.dip.t-dialin.net 16.08.05, 14:13
          witam ponownie,,,,,prosze wyslac mi jeszcze ceniki roznych rzeczy takich jak
          bizuteria,wyroby ze skory czy podroby takie jak adidas,mexx itd.sklepy gdzie
          mozna to nabyc wmiare tanio.sylwiaa27@buziaczek.pl..jeszcze raz dzieki.
    • ctr Re: Pytanka na temat Turcji. 11.06.05, 12:34
      Czy mozecie coś napisać o miejscowości Okurcalar. Jakie tam są plaże
      (np:piasek,gwałtowna głebokość)Jakie się można z tamtąd dostać do Alanyii?Czy
      będąc tam korzystać np. z waszych usług(wycieczki) czy raczej szukać czegoś
      bliżej?
      Pozdrawiam
      • Gość: Bogusia i Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 12.06.05, 10:11
        Okucalal znajduje sie jakies 40 - 45 min od Alanyii.Mozna tamtad do jechac
        dolmuszmi,albo autobusami,ktore kursuja na dalekich trasach.Jezeli chodzi o
        wycieczki to wystarczy,ze zadzwonisz do nas z hotelu pod nr 511 81 94 bez
        kierunkowego 0090242 - bo bedziesz w rejonie gminy Antalya,do ktorej nalezy
        rowniez Alanya.
        Plaze w Okucalar naleza do jednych z najpiekniejszych:) Czyste,malo
        ludzi,szerokie,lagodne zejscie ( jakies 2 - 3 m spacerku w plytkiej wodzie,a
        potem dopiero glebiny).
        • ctr Re: Pytanka na temat Turcji. 12.06.05, 15:03
          Dzieki za info. Ja rownież proszę o mapkę i ofertę wycieczek (od14.07) na adres
          ctr@gazeta.pl
          Pozdrawiam
          • Gość: kojoott Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 08:52
            Witam,
            Też poprosze o mapkę i cennik na adres: kojoott@poczta.onet.pl. Będę w Alanya w
            czwartek 07.07.2005
            Pozdrawiam
        • toej Re: Pytanka na temat Turcji. 30.06.05, 10:14
          proszę o przysłanie mapki i wykazu wycieczek od 02.07 do 08.07 wraz z cenami i
          programem ewentualnie:))
      • Gość: figo Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:33
        mam pytanie czy macie jakos stronke gdzie sa wyszczegulnione wszystkie
        wycieczki fakultatywne ( z alanyi)
    • Gość: Paweł Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.chomiczowka.waw.pl 11.06.05, 19:34
      Witam ! Czy mogę pobierać pieniążki w bankomacie za pomocą karty MAESTRO czy
      muszę wyrobić VISĘ?Mogę prosić o ofertę z Waszymi wycieczkami oraz mapką.Mój
      adres: paweluspl@poczta.fm . Będę w Alanii 28.07. w hotelu Saritas czy mogę się
      dowiedzieć coś na jego temat?
      • Gość: Bogusia i Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 12.06.05, 10:18
        W Alanyii - i nie tylko - mozna swobodnie poslugiwac sie kartami platniczymi
        kazdego typu.W centrum miasta znajduje sie ponadto, bank DIS (czyt. Dysz),z
        ktorego bankomatow pobierzesz € lub USD.Nasza oferta wycieczkowa plus mapke
        przesylamy na podanego maila:)
        O hotelu Saritas wiemy niewiele,ale do 28.07. sprobujemy sie czegos
        dowiedziec...:)
        • Gość: Pawel Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.chomiczowka.waw.pl 12.06.05, 14:51
          Dzięki i pozdrawiam ! Wpadniemy do Was gdy będziemy w Turcji.
        • Gość: Jacek Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 08:01
          Proszę o mapkę i cennik i do zobaczenia ........ simbaczka@gazeta.pl.......
        • Gość: fopi Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.crowley.pl 21.06.05, 14:13
          Cześć,

a czy z Polski lepiej zabrać ze soba Euro, czy dolary?
    • pawan Re: Pytanka na temat Turcji. 12.06.05, 18:18
      Witam,
      Ja również proszę o mapkę z drogą do Waszego biura. Proszę ją przesłąć na
      maila: gran1@poczta.onet.pl. Dzięki.
      • Gość: ja Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.devs.futuro.pl 12.06.05, 23:35
        Ja też poprosze o mapkę! Będę w Alanyi we wrześniu, zamierzam skorzystać z
        waszych wycieczek:
        eliza_cz@epf.pl
        Z góry dziękuję!
        • bort77 Re: Pytanka na temat Turcji. 13.06.05, 11:39
          za 2 tyg. lece do turcji. bardzo prosze o wasze namiary (mapka i oferta) na
          adres: bort77@gazeta.pl
    • andzia_19741 Re: Pytanka na temat Turcji. 13.06.05, 13:04
      Wyjeżdżamy 6 lipca z czwórką dzieci do Belek. Moje pytania:
      1.Czy wiedzą Panie coś o hotelu Gloria Golf Resort? Szczególnie chodzi mi o
      standart i położenie a także jeśli to możliwe inne informacje.Chodzi mi o
      wiadomości sprawdzone i "z pierwszej ręki" - stronę internetową widziałam.
      2.Czy gdzieś w jego okolicy można kupić pieluchy pampersy (lub podobne) czy
      raczej zabrać (choć na 2 tygodnie to raczej ogromny zapas)a także np. mleko w
      proszku nestle?
      3.Czy jest możliwość wyożyczenia 6-miejscowego samochodu z 1 fotelikem dla
      dwulatka i dodatkowym siedziskiem dla 9-latka?
      4.Jak wygląda kwestia opieki medycznej i leków - czy jest sens ciągnąć ze
      sobą "torby" leków czy też te podstawowe kupimy na miejscu?
      5. Czy w ofercie lokalnych biur są wycieczki typowo dziecięce - z "ulgowym"
      programem zwiedzania?
    • Gość: emte Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 5.2.* / *.chello.pl 13.06.05, 18:18
      Wybieramy się w lipcu do Fethiye. Który hotel wybrać Harman, czy Seketur?
      • Gość: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 14.06.05, 12:23
        Witamy, niestety nie posiadamy informacji na temat hoteli w Fethiye ani w Belek.
        Pozdrawiamy.
        • Gość: aska2000 Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.devs.futuro.pl 14.06.05, 13:41
          A jak Pań "dane" nt. Bodrum i okolic?
          Byłabym wdzięczna za jakieś info nt zakupów art.ze skóry- może jakieś tzw.
          sieciowe sklepy(wiem, że to może dziwaczne określenie na ten rodzaj handlu, ale
          sądzę, że wiadomo o co "biega":) ?
          Pozdrawiam
          • kuchcik77 Wiza 14.06.05, 22:25
            czy ktos mzoe podpowiedziec co nalezy zrobic by przedluzyc wizew Turcji na
            dluzej nzi 30 dni?wyjechac i wrócicczy sa tansze rozwiazania?
          • Gość: B&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 62.29.93.* 15.06.05, 14:33
            Witamy,
            Ze sklepow ktore mozemy polecic to ATALAY lub TGURA.Poza tym mozna zawsze
            pochodzc po mniejszych sklepikach i porownac jakosc oraz cene(czasami bywa ze
            taka sama skore mozna kupic za polowe ceny).
            Pozdrawiamy.
            • girasole7 Re: Pytanka na temat Turcji. 17.06.05, 12:29
              prosze o mapkę i cenni wycieczek na adres girasole7@gazeta.pl
              dzieki bardzo
        • Gość: jer Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 19:23
          za 2 tyg. lece do turcji. bardzo prosze o wasze namiary (mapka i oferta) na
          adres: jerzbork1@poczta.onet.pl
          Pozdrawiam i do zobaczyska!!
    • derduch Re: Pytanka na temat Turcji. 15.06.05, 06:16
      Poproszę o mapke i namiary na Wasze biuro
      derduch@gazeta.pl
      • Gość: myffa Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.atena.pl / 217.153.12.* 15.06.05, 10:24
        proszę o przesłanie mapki wraz z ofertą wycieczek
        myffa@wp.pl
    • Gość: popo Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 20:58
      Witam. Będziemy w Alanyii od 20 lipca. Jedziemy sporą grupą ( 8 osób dorosłych
      i 4 dzieci 4-8 lat) Czy temperatury w lipcu pozwolą nam na udział w wycieczkach
      ( chodzi głównie o dzieci). Będziemy mieszkać w hotelu bella rose. Czy Wasze
      biuro jest daleko od tego hotelu ? Czy przewidujecie możliwość negocjacji cen
      wycieczek z uwagi na dużą grupę ? Jeżeli można poproszę mapę i cennik. Mój
      adres piotrekpek@poczta.onet.pl. Do zobaczenia w Turcji.
      • Gość: Jolo Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.chello.pl 15.06.05, 23:41
        I ja poproszę o mapkę i ceny wycieczek.
        jacenty@w.pl
    • Gość: iwona Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 11:19
      czesc! czy moglabym dostac od Was mapke Waszego biura,gdyz planuje z mama
      wybrac sie do Alanyi i skorzystac z kilku atrakcji,a wole je wykupic u Was niz
      w hotelu :-) moj adres to: iwowaw@wp.pl Dziekuje z gory!!!!
    • girasole7 Re: Pytanka na temat Turcji. 17.06.05, 12:32
      Witam

proszę o podanie mi cen wynajmu samochodu (takiego dla 6 osób)oraz warunki
      wynajmu. Jaka jest cena benzyny? I w ogóle jak jest na drogach, jaki jest ich
      stan?
      I co w końcu z tą walutą- co lepsze euro czy dolary czy może wszystko jedno, bo
      czytałam rózne opinie...
      z góry dziękuję za info
    • Gość: donia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.toya.net.pl 18.06.05, 09:12
      Bardzo prosze o przeslanie mi mapki z adresem Waszego biura i cenami wycieczek
      (doriwo@toya.net.pl). Bede w Alanii od 20 lipca. Pozdrawiam.
    • Gość: Beti36 Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 195.205.11.* 19.06.05, 07:16
      Wróciłam właśnie z Alanyi i korzystałam z wycieczek z waszego biura -wielkie
      dzięki -przewodnik mówiący super dobrze w j. polskim . Attila /nie wiem jak
      pisze się to imię uczy się polskiego 3-lata a mówi bardzo płynnie. Jesteśmy
      bardzo zadowoleni i następnym razem z pewnością skorzystamy z Waszych usług. Mam
      do Was prośbę o przetłumaczenie jednego zdania na turecki ponieważ ktoś z polski
      zabierze do Alanyi przesyłkę ze zdięciami naszej obsługi hotelowej a oni będą
      musieli odebrać ją z hotelu . " Adem od piątku 24.06.05 w recepcji Hotelu
      IKIZ KLEOPATRA w Alanyi będzie czekała zaadresowana na Ciebie przesyłka.
      Pozdrawiamy!"
      Dzięki za pomoc oni ni w ząb angielskiego a my nie znamy niemieckiego
      • Gość: Bogusia i Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 19.06.05, 13:42
        Witamy Beti!!!!
        Dzieki za opinie o naszym biurze i pozdrowienia.Cieszymy sie z kazdego kontaktu
        z naszymi turystami i waszego zadowolenia z naszych wycieczek:)
        Tlumaczenie: Adem,Cuma gunu itibaren ( 24.06.05)Hotel İkiz Kleppatrada (
        resepsiondada ) sana bir özel paket bekliyecek.Selamlar.
        My tez pozdrawiamy i czekamy na nastepna wasza wizyte w Turcji.
        Bogusia i Gosia.
        • Gość: beti36 Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 195.205.11.* 21.06.05, 21:19
          Dzięki bardzo za tłumaczenie. Jeszcze raz serdecznie pozdrawiamy i z pewnością w
          przyszłym roku również skorzystamy z Waszych wycieczek. Jeżeli macie jakiś
          kontakt z przewodnikami to pozdrówcie ATTILĘ od dziewczyn z Polski które bały
          się "wywiezienia wieczorem do haremu"-powinien skojarzyć.
    • Gość: Beti Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.06.05, 14:57
      Wybieram się do Alannyii 22 czerwca. Bardzo proszę o mapkę, jak do Was dotrzeć
      i cennik wycieczek. Mój mail atabe_s@tlen.pl
    • canim Re: Pytanka na temat Turcji. 19.06.05, 19:31
      Wybieramy sie do Turcji z poczatkiem lipca - prosze o mapke i cennik waszych
      wycieczek - chetnie skorzystamy
      prosze przeslac na adres: canim@gazeta.pl
      (to canim to celowa ksywa po wspanialym pobycie w Turcji pięć lat temu:-)))
    • Gość: ela Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.05, 20:11
      Bardzo proszę o przesłanie mapki, która pozowli mi do Was`dotrzeć, jak będziemy
      w Alany, jakieś namiary, telefon oraz cennik wycieczek fakultatywnych. czy u
      Was można też wypożyczyć samochód. jak nie u Was to czy możecie nam coś
      rozsądnego doradzić? Będziemy w Water Planet od 24. 06. Info na meil:
      elzbieta.narkiewicz@bzwbk.pl. Z gory dziekuję
    • Gość: ania Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.06.05, 16:21
      wyjzdżamy do Turcji 06.07.05 porszę o cennik wycieczek, bardzo interesuje mnie
      czy wycieczki są w okreslone dni tygodnia( jesli tak to jakie- szcególnie
      kapadocja, rafting, pamukale) proszę o mapkę jak mozna Was znaleźdź.
      mój adres: annajamro@op.pl
      • Gość: Agula Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.toya.net.pl 22.06.05, 12:17
        Niedługo wyjeżdżam do Alanyi. Bardzo proszę o podanie cen wycieczek, ale w
        dolarach.
        Dziekuję i pozdrawiam
        • Gość: Bogusia i Gosia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 22.06.05, 12:43
          Witamy:)
          Prosimy o podanie maila.
          Prosimy tez o kontakt tymi,ktorzy rowiez prosili o nasze namiary i ewentualnie
          ich nie dostali.Dzieki.
          • Gość: Agula Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.toya.net.pl 22.06.05, 12:53
            mój e:mail: krychmaj@wp.pl
            • Gość: ania Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.06.05, 12:57
              Ponownie proszę o ceny wycieczek: Kapadocja( program ), rafting, PAmukalle oraz
              w jakie dni tygodnia te imprezy odbywają się.Gdzie mieści się biuro( mapka)
              Pozdrowienia
              annajamro@op.pl
              • Gość: B.&G. Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 24.06.05, 13:38
                Witamy.
                Cennik przeslemy na maila wraz z mapka.Nasze biuro miesci sie na ul Damlatas 27
                na przeciwko szkoly Hayate Hanim. İdac od strony bazaru, nalezy skrecic za
                poczta glowna w lewo i jednokierunkowa ul do konca,po prawe stronie za malym
                parkiem jest Biuro Pacho Tours u Bogusi i Gosi. Zapraszamy.
                Program Kapadocji:
                1 dzien:
                -zwiedzanie Sultan Karavan Saray( w cenie)
                -zwiedzanie podziemnego miasta ( w cenie)
                -kosciol sw. Szymona ( w cenie )
                -zwiedzanie Kapadocji,zakwaterowanie w 3*** hotelu ( kolacja i sniadanie w
                cenie)
                2 dzien:
                - zwiedzanie Kapadocji
                do godz 12ej i w droge powrotna do Alanyi tak by zdazyc na kolacje:)
                Dodatkowe koszty to ewentualne lunche 5€ i Noc Turecka w Kapadocji ( opcja
                ekstra do zakupu u nas w biurze za 18€ lub u przewodnika za 25€) - mozliwosc
                obejzenia tanca Wirujacych Derwiszy.
                Pamukkale 1 dzien:
                - wyjazd z hotelu
                -dojazd do Pamukkale na ok.11 a - czas na lunch
                -zwiedznie: Hierapolis,Necropolis,trawertynow,teatru oraz mozliwosc kapieli w
                termalnych wodach basenu Kleopatry ( opcja ekstra 10€)
                -powrot do Alanyi przewidywany na godz.ok 24
                - w cenie wycieczki wliczona jest kolacja
                Rafting:
                -wyjaz z hotelu po sniadaniu
                - dojazd do Kanyonu Köpröl
                -szkolenie raftingowe
                -1,5 godz. splywu - przewrwa na lunch ( w cenie wycieczki) - 1,5 godz. splywu
                rwaca rzeka.Okolo 13-14 km.
                Powrot na kolacje do hotelu.
                _W cenie dodatkowe ubezpieczenşie raftingowe.
                • edi722 Re: Pytanka na temat Turcji. 06.07.05, 19:10
                  mam prosbe czy moglybyście mi pomóc w przetłumaczeniu zdania, ponieważ znam
                  tylko niektóre słowa a sensu zdania jakoś nie mogę do konca wyłapać: "ne
                  yapiyon guzel kiz bende tam seni dusunup mesaj yazacaktim sen cagri yaptin
                  kalbimiz birmis ha birde persembeye ne kaldi ki sunun surasida". Bardzo prosze
                  Was o pomoc.
    • Gość: Asia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 22.06.05, 13:21
      Czy wiecie coś na temat hotelu Secret Door niedaleko Bodrum?
      • Gość: bozena Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 20:21
        zobacz na google secret door hotel tez sie tam wybieram
        • Gość: Asia Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 28.06.05, 08:34
          A w jakim terminie się tam wybierasz ? My leciemy we wrześniu.
      • Gość: bozena Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:34
        asiu lece 11 lipca i zamieszcze opinie na forum
    • Gość: sas Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 67.98.18.* 22.06.05, 13:45
      Dzieki ze ceny serwisu plazowego, czy sa to ceny na plazy Kleopatra? Czy na
      wschoniej plazy tez obowiazuja takie ceny ? Pozdrawiam i do zobaczenia
      • Gość: B.&G: Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 24.06.05, 13:52
        Ceny sa takie same na obu plazach gdyz sa ustalane z urzedu miejskiego.Czekamy
        w rozpalonej sloncem Alanyi.Pozdrawiamy:)

• daga84 Re: Pytanka na temat Turcji. 25.06.05, 12:43
          Prosze o przeslanie mapki z zaznaczonym Waszym biurem i cennik na adres
          dagaig@poczta.fm Czy maja Panie jakie informacje o hotelu Bilkay? Jaka jest
          plaza w tym regionie? Ile zabrac ze soba gotowki, zeby nie szalec ale w miare
          na wszystko starczylo? Wybieramy sie na tydzien, najprawdopodobniej pod koniec
          wrzesnia. Prosze o odpowiedz
    • Gość: rogusch Re: Pytanka na temat Turcji. IP: *.colorexpert.pl / 83.238.208.* 22.06.05, 16:23
      czy trzeba brac do Turcji jaki sweter lub kurtke czy mozna sie bez tego obyc??
      • Gość: B.&G:) Re: Pytanka na temat Turcji. IP: 213.243.30.* 24.06.05, 13:55
        Jezeli wybierasz sie do Kapadocji ,alo Pamukkale to przyda sie lekki
        sweterek,ale ten ochroni raczej przed atakami komarow niz zimna:)W Alanyi nie
        groza ataki zimna i opadow deszczu przynajmniej przez kolejne 4 mce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka