Gość: zadowolona IP: *.chello.pl 19.06.05, 23:37 Zapraszam na moją stronkę : www.riwiera-turecka.inetpl.com/ będę wdzięczna za współtworzenie stronki i nadsyłanie Waszych fotek do wklejenia na stronkę Asia - Zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zadowolona Re: REALNE FOTKI HOTELI - RIWIERA TURECKA IP: 195.116.251.* 28.06.05, 15:50 obecnie na stronce fotki ponad 30 hoteli !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haiaw Re: REALNE FOTKI HOTELI - RIWIERA TURECKA IP: *.toya.net.pl 28.06.05, 16:09 witam, ja mam pytanko, z którego miejsca w rucji są te zdjęcia, które masz na stronce: www.riwiera-turecka.inetpl.com/galeria/normal/8.jpg www.riwiera-turecka.inetpl.com/galeria/normal/10.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: REALNE FOTKI HOTELI - RIWIERA TURECKA IP: 195.116.251.* 28.06.05, 17:46 pierwsza fotka robiona przeze mnie to widok na plażę Kleopatry w Alanyi, druga fotka zrobiona też przeze mnie - wodospady w miejscowości Manavgat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: REALNE FOTKI HOTELI - RIWIERA TURECKA IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 28.06.05, 20:10 Czy jest szansa aby w najbliższym czasie pojawiły się real-fotki z "Kleopatry Dreams Beach"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: REALNE FOTKI HOTELI - RIWIERA TURECKA IP: *.chello.pl 28.06.05, 21:45 Szansa jest o ile jakiś turysta tam będzie i zrobi fotki, a potem skontaktuje się ze mną w celu zamieszczenia ich na stronce. Odpowiedz Link Zgłoś