Gość: Meg IP: *.totalizator.com.pl / *.devs.futuro.pl 22.06.05, 08:38 Czy ktos był w hotelu Melas Holiday Village w Side. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TTT Re: Melas Holiday Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 17:37 Hej, to bardzo ladny osrodek. Bardzo przestronne ladne apartamenty, wielki teren, mnostwo zieleni. Super oferta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamia68 Re: Melas Holiday Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 20:41 Jeżeli znasz niemiecki, to najwięcej informacji jest na stronie holidaycheck.de Hotel super. Próbowałam z Neckermana , ale wszstko jest już zarezerwowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Melas Holiday Village IP: *.totalizator.com.pl / *.devs.futuro.pl 28.06.05, 10:16 A może jakieś szczegóły? Znalazłam gdzieś informację, że hotel zbudowano w 1988 roku, trochę stary. Czy to widać? Chciałabym jeszcze zapytać o jedzenie, czy jest urozmaicone i co zawiera pakiet all inclusive? Będę badzo wdzięczna za szybkie informacje, bo dziś idę do biura podpisać umowę i mogę jeszcze zmienić hotel. Odpowiedz Link Zgłoś