Gość: jaceek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:41 czy są komary czy nie czy kupić jakieś smarowidła .................. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ARA Re: Komary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 08:08 Są takie maleńkie cholery. W nocy bzyczą, ukąszą, ale do rana niema śladu po ugryzieniu. Najbardziej przeszkadza w spaniu to bzyczenie. Weź więc lepiej coś na spanie - może z bezcłówki jakieś alkohole. Pozdr. ARA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tgtom Re: Komary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:03 wzięliśmy na komary urządzenie włączane do kontaktu i był spokój, na zewnątrz jakieś psikadło. Odpowiedz Link Zgłoś
prncesa Re: Komary 01.07.05, 11:15 Witam, Byłam rok temu na przełomie lipca i sierpnia i nie było żadnycg komarów. Oczywiście zaopatrzyłam się z różnego rodzaju specyfiki, ale nie były potrzebne. Daria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Komary IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 03.07.05, 08:19 chyba ze sie trafi nad jezioro, wtedy trzeba kombinezon od pszczelarza pozyczyc :) mnostwo ukaszen i piekacych babli przywiozlam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Komary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 09:37 nie ma żadnych komarów - spoko ;) miłego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Komary IP: *.globit.net.pl / 213.77.3.* 03.07.05, 11:43 Zależy gdzie się wybierasz.W Alany były.Nigdy nie byłam jeszcze tak pogryziona.Psikacze nie pomagały. Odpowiedz Link Zgłoś