Dodaj do ulubionych

Oludeniz - hotel Aymera

IP: *.acn.waw.pl 27.07.05, 16:59
Własnie wrociłam i słuze informacja
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: Oludeniz - hotel Aymera IP: 212.182.94.* 27.07.05, 22:54
      Lecę do Aymery 1 sierpnia z mężem i 8-letnim synem. Proszę o informacje na
      temat hotelu:
      - czy pokoje są w dobrym standardzie (czytałam o zamalowanym grzybie, braku
      ciepłej wody i biegająych mrówkach) i jak duże;
      - jak wygląda wyżywienie (śniadania, przekąski oraz napoje) czy znajdzie się
      coś dla syna;
      - czy są animacje i jak często? szczególnie chodzi mi o zajęcia dla dzieci,
      - jakie wycieczki warto wykupić?
      - jakie są obecnie ceny skór i złota/
      - i na koniec coś co mnie przyprawia o ciarki na plecach: jak nastroje po
      zamachu w Egipcie?
      Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
      • Gość: Monaa Re: Oludeniz - hotel Aymera IP: *.nfz-gdansk.pl 28.07.05, 09:11
        W naszym pokoju było czysto, żadnego grzyba, mrówek było kilka,ciepłej wody
        brakowało sporadycznie w drugim tygodniu pobytu.
        Jedzenie urozmaicone również dla dzieci;
        - na śniadanie standardowo: jajecznica, gotowane jajka, wędlina, ser żółty,
        twarożek, miód, dżem, oliwki,
        - lunch: ryż, frytki, mięsiwo, sałatki, melon/arbuz
        - snack: przekąska a'la pizza, hamburger
        - ciastko + kawa/herbata
        - kolacja: mięsiwo, sałatki, arbuz/melon, ciastka
        Dostępna nielimitowana ilość napoi: fanta, sprite, cola, tang oraz
        alkoholowych.
        Animacje dla dzieci, ale raczej małych: malowanie twarzy, tańce itp.
        Wycieczki w lokalnych biurach w Hisaronu - cena 50% oferowanej przez ITAKĘ.
        Warto pojechać do Saklikentu, Dalyanu, wycieczka stateczkiem z Fethiye lub
        Oludeniz, Kayakoy.
        • Gość: julka Re: Oludeniz - hotel Aymera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:46
          czy to prawda ze sa odrapane stoly i obtłuczone talerze? Troche sie naczytalam
          na temat Aymery i sama juz nie wiem. Chcemy jechac za 1,5 tyg. Nie mam
          wygorowanych wymagan ale czystosc musi byc. Jedziemy z malym dzieckiem.
          • Gość: Monaa Re: Oludeniz - hotel Aymera IP: *.nfz-gdansk.pl 02.09.05, 11:38
            Stoły nie były odrapane, zdarzały się sporadycznie lekko obtłuczone talerze. Na
            naszym turnusie chorował 3-letni chłopczyk, ale powodem był posiłek zjedzony
            poza hotelem.
            • Gość: wojtek651 Re: Oludeniz - hotel Aymera IP: *.icpnet.pl 13.09.05, 14:01
              Stoły nie są odrapane bo są przykryte obrusami nota bene dziurawymi.Co trzeci
              talerz jest obtłuczony.Nie wiem czy to jest "sporadycznie".O ile mi wiadomo ten
              chłopczyk zatruł się w hotelu ale epidmii nie było.
              Pokoje a zwłaszcza łazienki delikatnie mówiąc nieładne.
              Woda w napojach TANG- kranówka - bankowo.
              Trzy gwiazdki w Polsce to jakieś dziesięć w Turcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka