Gość: Aga IP: *.acn.waw.pl 27.07.05, 16:59 Własnie wrociłam i słuze informacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: Oludeniz - hotel Aymera IP: 212.182.94.* 27.07.05, 22:54 Lecę do Aymery 1 sierpnia z mężem i 8-letnim synem. Proszę o informacje na temat hotelu: - czy pokoje są w dobrym standardzie (czytałam o zamalowanym grzybie, braku ciepłej wody i biegająych mrówkach) i jak duże; - jak wygląda wyżywienie (śniadania, przekąski oraz napoje) czy znajdzie się coś dla syna; - czy są animacje i jak często? szczególnie chodzi mi o zajęcia dla dzieci, - jakie wycieczki warto wykupić? - jakie są obecnie ceny skór i złota/ - i na koniec coś co mnie przyprawia o ciarki na plecach: jak nastroje po zamachu w Egipcie? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monaa Re: Oludeniz - hotel Aymera IP: *.nfz-gdansk.pl 28.07.05, 09:11 W naszym pokoju było czysto, żadnego grzyba, mrówek było kilka,ciepłej wody brakowało sporadycznie w drugim tygodniu pobytu. Jedzenie urozmaicone również dla dzieci; - na śniadanie standardowo: jajecznica, gotowane jajka, wędlina, ser żółty, twarożek, miód, dżem, oliwki, - lunch: ryż, frytki, mięsiwo, sałatki, melon/arbuz - snack: przekąska a'la pizza, hamburger - ciastko + kawa/herbata - kolacja: mięsiwo, sałatki, arbuz/melon, ciastka Dostępna nielimitowana ilość napoi: fanta, sprite, cola, tang oraz alkoholowych. Animacje dla dzieci, ale raczej małych: malowanie twarzy, tańce itp. Wycieczki w lokalnych biurach w Hisaronu - cena 50% oferowanej przez ITAKĘ. Warto pojechać do Saklikentu, Dalyanu, wycieczka stateczkiem z Fethiye lub Oludeniz, Kayakoy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Oludeniz - hotel Aymera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 13:46 czy to prawda ze sa odrapane stoly i obtłuczone talerze? Troche sie naczytalam na temat Aymery i sama juz nie wiem. Chcemy jechac za 1,5 tyg. Nie mam wygorowanych wymagan ale czystosc musi byc. Jedziemy z malym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monaa Re: Oludeniz - hotel Aymera IP: *.nfz-gdansk.pl 02.09.05, 11:38 Stoły nie były odrapane, zdarzały się sporadycznie lekko obtłuczone talerze. Na naszym turnusie chorował 3-letni chłopczyk, ale powodem był posiłek zjedzony poza hotelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek651 Re: Oludeniz - hotel Aymera IP: *.icpnet.pl 13.09.05, 14:01 Stoły nie są odrapane bo są przykryte obrusami nota bene dziurawymi.Co trzeci talerz jest obtłuczony.Nie wiem czy to jest "sporadycznie".O ile mi wiadomo ten chłopczyk zatruł się w hotelu ale epidmii nie było. Pokoje a zwłaszcza łazienki delikatnie mówiąc nieładne. Woda w napojach TANG- kranówka - bankowo. Trzy gwiazdki w Polsce to jakieś dziesięć w Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś