Gość: Asia IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 01.08.05, 11:08 Wybieram się we wrześniu do tego hotelu. Proszę o opinię osób które już tam były. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: Hotel Zeytinada IP: *.eranet.pl 04.08.05, 07:19 Heja. Ogólnie super, wczoraj wróciłem, nie mam się do czego przyczepić - chyba że do plaży nad morzem której praktycznie nie ma, ale to też nie problem bo w hotelu są dwa baseny jeden ze słoną drugi ze słodka wodą. My chodziliśmy nad morze tylko na pare minut. Więcj opisywał wcześniej Jacek. Ale jeżeli masz pytania to pisz. pozdr M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Hotel Zeytinada IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 04.08.05, 08:12 Cześć Czy byłeś na jakiś wycieczkach. I jak było z jedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Hotel Zeytinada IP: *.eranet.pl 04.08.05, 23:35 Co do jedzenia, to jedyna wada że za dużo cały czas sie je (jeden posiłek dziennie od 7:30 do 24:00) non stop żarcie. Po tygodniu się trochę nudzi. Ale jak rozmawiałem z ludzmi z innych to w zeytinadzie jest super. Co do wyjazdów to jeżdziliśmy z lokalnym bo taniej, ale nie ma polskiego pilota. np. Efez w itace 47 euro w promocji a w biurze 24 e.. na innych imprezach też mozna taniej. osobiście polecam rafting. super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Hotel Zeytinada IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 05.08.05, 08:09 A możesz podać jakieś namiary na to biuro? I czy był przewodnik anglojęzyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Hotel Zeytinada IP: *.eranet.pl 08.08.05, 20:10 Hej. Sorki że tak późno. Jeżeli chodzi o lokalne biura to w sumie nie ma różnicy. Ceny są podobne i zawsze odbierają z Hotelu. My jeździliśmy z biurem z Torby (bodaj Margaret Tour) - jedno biuro w torbie, mijasz je po drodze na plażę. Ceny można negocjować, ale również jak nie mogą już opuścić to mogą dać inne atakcje gratis tj. łąźnia turecka, wycieczka do wioski tureckiej itp. (koszt w cenniku ok 5 euro). Co do pilotów na każdej wycieczce są piloci anglo- niemie- francu- rosyjs- języczni więc wybór duży. tak więc warto kożystać. pozdr M Odpowiedz Link Zgłoś