Gość: gościówa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 11:53 czy wiecie gdzie mozna w Polsce kupic jakies gadzety z motywami tureckimi? chcialabym komus zrobic prezentttttt... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka_04 Re: gadżety tureckie 16.11.05, 12:06 aleje jerozolimskie wawa przy banku gospodarstwa krajowego tuz obok kiosku sklep z muszlami itp rzeczami z podrozy zagranicznych Odpowiedz Link Zgłoś
maganda1 Re: gadżety tureckie 16.11.05, 14:23 A nie wiecie gdzie można kupić nargilę lub jak kto woli fajkę wodną?Chodzi mi o sklep a nie o aukcje internetowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: gadżety tureckie 16.11.05, 17:40 polecam karawanseraj na konarskiego na jelonkach, blizszych informacji mozesz zasiegnac na forum krajow arabskich. z tego co wiem, to maja tez aukcje na allegro. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10662 jest link do karawanseraju na samej gorze, z info jak dojechac i co oferuja. Odpowiedz Link Zgłoś
maganda1 Re: gadżety tureckie 17.11.05, 09:36 Dzięki za info,napewno sie tam wybiorę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: gadżety tureckie 18.11.05, 21:23 wybierz sie, wybierz, warto :) a przy okazji, dlaczego jestes maganda? wiesz co to znaczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: gadżety tureckie IP: *.solarnet.pl 20.11.05, 21:12 A czy moglaby Pani napisac co to znaczy? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
maganda1 Re: gadżety tureckie 21.11.05, 09:24 Nie wiem co to znaczy, mam nadzieję że nic złego.Mam na imię Magda a tak mówią do mnie znajomi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maganda1 Re: gadżety tureckie IP: 213.76.146.* 21.11.05, 09:59 Przypuszczam o co ci chodzi, ale tak dla pewności jakbyś mogła mi to wyjaśnić. Podaje meila:maganda1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: gadżety tureckie 22.11.05, 16:48 tak z ciekawosci spytalam, mam nadzieje, ze sie nie obrazisz. maganda w potocznym znaczeniu to ktos kto zachowuje niezgodnie z przyjetymi normami, cham, prostak. w twoim przypadku to jest gra slow magda-maganda i nie sadze, zeby znajomi chcieli zrobic ci przykrosc czy obrazic. u nas tez mowi sie czasem "slodki brutal", choc sam brutal ma przeciez znaczenie pejoratywne. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena1 Re: gadżety tureckie 23.11.05, 08:14 Dzięki za odpowiedź,tak właśnie myślałam,więc zmieniłam swój login bo jednak głupio to brzmi,bynajmniej na forum tureckim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś