Gość: Marzena IP: *.interspes.pl / 82.177.47.* 13.01.06, 17:36 Czy ktoś był w hotelu Orfeus Park w Side Colakli? Proszę o wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość aneta_193 Re: Hotel Orfeus Park w Side Colakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 14:21 ja też właśnie wybieram się w czerwcu do tego hotelu i szukam informacji ale mogę sie podzielić tym co już wiem ponoć hotel w 100% zasługuje na 5 gwiazdek obsługa o.k nawet bardzo jedzenie pyszne sam hotel b ładny blisko plaży co ważne piaszczysta nie taka jak w Alany .Miło nastawieni turcy do polaków rwzydentka jest w hotelu lekarz w razie w też na miejscu ogólnie ponoś wszystko super no zobacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miiw Re: Hotel Orfeus Park w Side Colakli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:40 Z jakiego biura podróży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Hotel Orfeus Park w Side Colakli IP: *.citibank.com 24.03.06, 13:50 ja tez sie tam wybieram w maju z biura GTI. Czy cos mozecie mi powiedziec o tym biurze, czy jest wiarygodne itp? pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata10a Re: Hotel Orfeus Park w Side Colakli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.06, 00:07 biuro GTI jest naprawde bardzo dobrym biurem ,Jezdze z nimi od 5 lat zawsze do Turcji i smialo moge ich polecic.Ja osobiscie jezdze do hoteli ktore naleza do tego biua czyli siec hoteli riva i gwarantuje ze sa to hotele naprawde luksusowe dla wymagajacych klientoz.W zeszlym roku bylam z dziecmi w RIVA BELLA hotel ten jest w poblizu wlasnie hotelu Orfeus Park z tego co wiem i widzialam jest to bardzo ladny i czyscuitki hotel jedzenie jest bardzo dobre ( poznalam polakow ktorzy tam mieszkali) blisko jest to centrum handlkowego ale do plazy jest kawalek ale za to kursuje tam kolejka hotelowa ktora dowozi gosci.ogolnie napewno bedzie super bo plaza przepiekna piasek czysty ogrodzony akwen wodny dla gosci no i ta goraca woda i wielkie fale po prostu bosko jak bedziecie tam to pokiwajcie ode mnie hotelowi riva bella przy samej plazy,W tym roku jade w lipcu do riva donny belek i juz wiem ze bedzie super oj byle do lata)))))) pozdrawiam i zycze milego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś