Gość: edyta IP: *.eranet.pl 13.04.06, 10:16 czy ktoś może byl w miejscowości Belek? wybieram się tam w czerwcu - podobno supermiejsce, ale to tylko opinia biura podróży ;) www.reklamownia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l-a Re: Belek 13.04.06, 12:38 Byłam w ubiegłym roku w Belek w hotelu Letoonia Golf Resort. Rewelacja!!! pod kazdym względem. Zdecydowana większość hoteli w Belek to hotele z wyższej półki (4 i 5*), przeważnie z opcją all inclusive. Piękne piaszczyste plaże, kompleksy basenów ze zjeżdżalniami, wyśmienite jedzenie i mnóstwo rozrywek i sportu na obszarze rozległych, pełnych zieleni terenów. Samo Belek to mała mieścina (kilka sklepów), całe życie toczy się w obrębie hotelu (nie można się nudzić), ewentualnie jeszcze wycieczki fakultatywne, ja byłam w Kapadocji(2dni) i na raftingu(polecam wszystkim). Pozdrawiam i życzę udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Belek IP: 213.158.197.* 14.04.06, 13:50 dziękuję za wszystkie informacje :) już nie mogę się doczekac tego wyjazdu. Ja będę w Hotelu Gloria Verde resort&spa. pozdrawiam serdecznie. www.reklamownia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
l-a Re: Belek 15.04.06, 10:08 W Glorii byli moi znajomi. Super hotel, z pewnościa sie nie zawiedziesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Belek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 11:36 Rzeczywiście dość miłe miejsce, praktycznie same hotele, w atrakcyjnym otoczeniu. Hotele te o wyższej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: Belek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:28 ja jadę do hotelu Riva Donna z GTI, ale niegdzie nie moge znaleźć informacji, gdzie moge nabyć wycieczki fakultatywne. Prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LINK Re: Belek IP: 203.221.209.* 29.08.06, 12:32 serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34262,3579298.html Odpowiedz Link Zgłoś