Gość: Josh IP: *.bremultibank.com.pl 18.04.06, 11:32 Czy ktoś był i może podzielić się wrażeniami czy warto ? Może macie jakieś dobre namiary ? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adams123 Re: Rafting w Turcji 18.04.06, 14:21 warto, było sympatycznie, ładne widoki, jedzonko i fajne wrażenia, chociaż trzeba przyznac, że tylko kilka faktycznie "gorących" momentów ;) pozostały czas to troszke taki spływ przełomem Dunajca ;) ale godne polecenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: Rafting w Turcji IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 18.04.06, 14:51 Ale Wy się doskonale rozumiecie:) Powiem szczerze, że myśląc o tak sporym kraju jak Turcja od razu pojawiło się w głowie tysiące możliwości raftingu. Ale cóż, Wy już wiecie o którą rzekę chodzi, w którym miejscu zwalnia i jaki poziom wody będzie w danym okresie roku:))) Powodzenia! Ja tam się udaję w Góry Kackar, całkiem przyjemne spływy:) Odpowiedz Link Zgłoś
buterfly5 Re: Rafting w Turcji 19.04.06, 12:30 Dla mnie rewelacja choć nie pamiętam ani nazwy rzeki ani biura:( Odpowiedz Link Zgłoś
chenoa1 Re: Rafting w Turcji 28.04.06, 20:22 goraco polecam, mysmy wyruszali z side, ale tez nie pamietam nazwy biura, natomiast jest ich monstwo i wiekszosc organizuje w te same miejsca, wiec nie wazne z ktorego wezmiesz jesli wybierzesz juz konkretne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
brasil13 Re: Rafting w Turcji 05.05.06, 09:21 no własnie..przydałby mi się jakiś porządny spływ... Odpowiedz Link Zgłoś
brasil13 Re: Rafting w Turcji 05.05.06, 09:18 cześć..ale można poszaleć troche..gdzie te góry jesli moge wiedzieć..i czy droga impreza? dzięki i pozdrawiam Gość portalu: domin napisał(a): > Ale Wy się doskonale rozumiecie:) Powiem szczerze, że myśląc o tak sporym kraju > jak Turcja od razu pojawiło się w głowie tysiące możliwości raftingu. Ale cóż, > Wy już wiecie o którą rzekę chodzi, w którym miejscu zwalnia i jaki poziom wody > będzie w danym okresie roku:))) Powodzenia! Ja tam się udaję w Góry Kackar, > całkiem przyjemne spływy:) Odpowiedz Link Zgłoś
brasil13 Re: Rafting w Turcji 05.05.06, 09:16 no to chyba za słabo...a wiesz może jaka trudnośc miała rzeka w skali cyfrowej? pozdrawiam adams123 napisał: > warto, było sympatycznie, ładne widoki, jedzonko i fajne wrażenia, chociaż > trzeba przyznac, że tylko kilka faktycznie "gorących" momentów ;) > pozostały czas to troszke taki spływ przełomem Dunajca ;) > ale godne polecenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś