iit2 28.04.06, 20:55 Proszę o informacje o tym hotelu, jaka odległość od lotniska , czy jest w pobliżu jakieś centrum,jakie wycieczki . dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iit2 Re: Carretta Beach 29.04.06, 15:58 Czy naprawdę nikt nie był w tym hotelu ??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: Carretta Beach 01.05.06, 19:59 proszę chociaż o podanie w jakim rejonie Turcji ten hotel się znajduje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Carretta Beach IP: *.icpnet.pl 02.05.06, 22:41 Pewnie chodzi o hotel w miejscowosci Konakli kolo Alanyi? Z drugiej strony to co z Ciebie za turysta skoro nie potrafisz sie zapytac w biurze gdzie bedziesz spedzac wakacje. Jesli to jest to to hotel jest OK. Jestes typem turysty ktorego nie cierpie, pewnie jeszcze stwarzasz problemy? Mimo to milych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: Carretta Beach 03.05.06, 16:09 dzięki za wyczerpującą odpowiedz ! Jeżeli chciałabym zapytać w biurze podróży to na pewno bym to zrobiła ale narazie to ma być zamiana wczasów z Egiptu na Turcję z powodu zamachów i mamy się zastanowić nad tym. Wydawało mi się że forum istnieje właśnie po to, by pomagać między innymi przy wyborze hotelu, atrakcjach turystycznych itp. a nie napisaniu zdawkowych 2 słów"hotel fajny", to dla mnie trochę za mało. Myślałam że od stałych bywalców forum o Turcji mogę spodziewać się lepszych recenzji. Jednak trochę przeliczyłam się.Zastanawiam sie tylko czy na tyle hoteli nikt nie był akurat w tym czy też nie chce się ludziom opisać dokładnie wszystkiego dla innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Carretta Beach IP: *.icpnet.pl 03.05.06, 19:19 Kiedys ten chotel mialo w ofercie SDS, ale to biuro juz nie istnieje. Nie wiem skad akurat fascynacja tym hotelem ale moge powiedziec ze ma duzy zielony ogrod, przez ktory idziesz na plaze, jedzenia pelno, powiedzialbym ze za duzo, animacja, pokoje fajne, blisko serfing co na riwierze jest malo spotykane. Busem dojedziesz w 20 min do Alanyi. Z tego co pamietam to ma 3*** ale moze sie zmienilo na 4? Ja tam bylem 6 lat temu, nie wiem czy cos sie zmienilo przez ten czas? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: Carretta Beach 04.05.06, 18:10 Witam ! Teraz trochę lepiej ci poszło. Spieszę dalej wyjaśniać! To nie fascynacja, a jedyny wybór jaki mamy ewentualnie za Egipt, chyba tylko to mają w podobnej cenie ,lub jest wolne.Dlatego te pytania na szybko, bo po co miałam zawracać głowę pani w biurze podróży na temat hotelu itd. skoro wcale nie wiem czy zrobimy tę zamianę, bo jesteśmy nastawieni na Egipt. Wydawało mi się że właśnie na forum uzyskam konkretne i bieżące informacje na temat tego hotelu, ale jak widać chyba tylko Ty w nim byłeś ,i jako mężczyznę nie interesowały cię szczegóły. Mimo to jestem wdzięczna za Twoją odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_horrorum Re: Carretta Beach 04.05.06, 19:37 Gdybyś był/była bardziej rozgarnięta to zajrzałbyś na forum hotelowe forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=16688568 Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: Carretta Beach 05.05.06, 16:18 dzięki za miłe posty. Aż się chce wchodzić na to forum ! WSZYSCY SŁUŻĄ POMOCĄ AŻ MIŁO !!! Po tylu informacjach i docinkach zrezygnowałam z Turcji uprzejmi forumowicze !! Byle tak dalej ,złośliwości nie brakuje !!! PA ! Odpowiedz Link Zgłoś
iit2 Re: Carretta Beach 05.05.06, 16:20 i jescze jedno jestem na tyle rozgarnięta że znalazłam to forum ale dodatkowo jestem bardzo ciekawa i chciałam dodatkowych informacji na temat tego hotelu !!! Odpowiedz Link Zgłoś