Gość: kenzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 23:59 Czy w tym roku korzystał ktoś z wycieczek fakultatywnych z Itaki(Fethyie, Oludenis)? Jakie mają ceny? Na jakim poziomie jest organizacja tych wycieczek? (Efez,Pamukale,Saklikent,12 wysp,Dalyan) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kenzi Re: Itaka-fakultety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 20:57 Nikt nie korzystał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Itaka-fakultety IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 06.07.06, 21:39 Korzystałam z wycieczki z Itaki do Fethyje i Oludenis . Cena jeśli dobrze pamiętam to 19 euro od osoby. Wycieczka taka sobie chyba, że chcesz kupić złoto, skórę lub słodycze, bo wożą Cię po sklepach. Polecam wycieczkę do kanionu Saklikent jest super. Organizacja wycieczek jest Ok. Jest polski przewodnik, autobusy też ok, tylko za dużo tych slepów. Byłam też w Pamukale było Ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Itaka-fakultety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 23:21 Ile kosztują w tym roku wycieczki z Itaką?(Efez, Pamukale, Dalyan) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Itaka-fakultety IP: 195.117.104.* 10.07.06, 22:47 Witam:) Ceny wycieczek sa rozne zaleznosci z jakiego regionu turcji sie wyjezdza:) Ja bylem w Bodrum i tak: Pammukale - 25 E Daylan - 34 E Milas - 25 E Znajomi byli w Daylanie i byli zadowoleni - poziom oki:) Odpowiedz Link Zgłoś