Dodaj do ulubionych

objazdówki z Itaką- kto był?

IP: *.icpnet.pl 06.07.06, 18:49
Chcę jechac na objazdówkę z Itaką, ale czytając co to biuro robi z ludźmi
jestem przerażona! Kto był z tym biurem w Turcji na wycieczce autokarowej i
podzieli się swymi wrażeniami? Będę wdzięczna za każdą szczerą opinię!
Obserwuj wątek
    • Gość: margo Re: objazdówki z Itaką- kto był? IP: *.icpnet.pl 06.07.06, 21:35
      naprawdę nikt nie był z Itaką na objazdówce, czy było tak źle, że nikt nie
      wrócił??????????????
      • Gość: elunias37 Re: objazdówki z Itaką- kto był? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 15.08.06, 18:05
        Do Margo: Jutro wyjeżdzam na wycieczkę Orient-Ekspress z Itaką. Ty już na
        podobnej byłaś w lipcu więc opowiedz jak było PROSZĘ!!!!!
        • Gość: margo53 Re: objazdówki z Itaką- kto był? IP: *.icpnet.pl 17.08.06, 21:14
          było super! Świetny pilot turecki mówiący po polsku,wszystko naprawdę dobrze
          zorganizowane. A przede wszystkim, mili ludzie, program fachowo realizowany...i
          o wiele więcej niż jest w programie. Pisz co jeszcze chcesz wiedziec.. na
          Orient.. też byłam. Czy będzie Ci się podobac zależy od ludzi z którymi
          będziesz i od pilota wycieczki
          • Gość: Andreas Re: objazdówki z Itaką- kto był? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 06:49
            I dalej robisz ludziom wode z mózgu ,pytasz jak było na wycieczkach z itaką a
            przecież w innym poscie wychwalasz pod niebiosa objazdówke z itaką.LUDZIE NIE
            DAJCIE SIĘ NABRAĆ MARGO JEST ETATOWYM PRACOWNIKIEM ITAKI I W TEN SPOSÓB
            REKLAMUJE USLUGI SWEGO BIURA !!!
            • Gość: margo 53 Re: objazdówki z Itaką- kto był? IP: *.icpnet.pl 18.08.06, 10:24
              o tutaj też jesteś? Sprawdź daty kiedy co pisałam, a potem rób ludziom wodę z
              mózgu. I zastanów się.. co mogło się wydarzyc, że najpierw proszę o pomoc i
              informacje, a potem sama ich udzielam. Resztę przeczytaj w innym poście

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka