Gość: ewcia IP: *.promax.media.pl 11.07.06, 22:34 jeżeli był ktoś w hotelu Alba Resort to proszę o opinię.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel_37 Re: hotel Alba Resort z Itaki 12.07.06, 16:49 Witam serdecznie ja zazwyczaj przed wyjazdem korzystam z uslug agencji. Moge to polecic jako jedynna metode by ominac takie chałupy ktore maja czelnosc nazywac sie hotelami. Takie agencje unoszą sie na powierzchni jedynie dzięki stałym klientom, więc mają w swej ofercie możliwie najlepsze hotele. Najlepiej do nich zadzwonić, wtedy można dowiedzieć sie jaki hotel jest najlepszy w okolicy do której sie wybieramy. Zreszta musze przyznać ze Ja pytam praktycznie o wszystko haha. Polecam -Discount City Hotels- z kilku powodow. Mają w swojej ofercie chyba najwiecej hoteli i nie tylko w Wielkiej Brytani lecz na calym świecie( w Polsce również. Pozatym pewnego razu miałem dośc przykrą niespodziankę. Hotel zawiódł ( pewnie ktoś zapłacił więcej za mój pokój ) i zostalem na ulicy z żoną i córeczką. Zadzwoniłem wzburzony do tej agencji ... po 5 minutach oddzwonili do mnie z nowym Hotelem dla Nas. Więc potrafią zadbac o klienta w przeciwienstwie do niektórych hoteli... Jeszcze co zabawne, jest tam osoba która mowi także po polsku ha:) Zapomnialbym, co ciekawe maja wlasne kontrakty z hotelami wiec mozna u nich zabukowac taniej pokoj. Podaje strone gdyby była taka potrzeba www.discountcityhotels.net a telefon to +44 20 8680 3001 Pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś