IP: *.zamek.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 22:57
Jestem ciekawa jakie masz wrażenia z pobytu w hotelu Mersoy Icmeler..
Obserwuj wątek
    • Gość: bea Re: Do Bea IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.06, 21:51
      Serdecznie witam.. juz podzielam sie swoimi doswiadczeniami.. otoz.. bylam 2
      tyg. w hotelu "Mersoy". No coz sam Icmeler to po prostu bajka..widoki
      przecudne, miasteczko pulsujace zyciem. Niezle plaze, straszna duchota (ale coz
      tutaj tak samo ;) ) Turcy jak Turcy strasznie sa nachalni i to mnie glownie tam
      wkurza. Nie mozna przejsc spokojnie, wszedzie tylko slychac te ich nawolywania.
      Sam hotel.. no coz.. za te pieniadze nie spodziewalam sie niczego rewelacyjnego
      i slusznie...bylo jak bylo.. pokoj mielismy taki sobie, lazienka wrecz fatalna
      (ale to te 3*, w 4* jest duuuuzzzo lepiej)jedzenie byle jakie. Czesto
      kupowalismy cos innego do zjedzenia w innych restauracjach. All w Mersoy sie
      nie sprawdza. Na plazy nie obowiazuje all wiec trzeba extra placic za napoje.
      Ok 300 m do morza a nie jak pisza 150 ! .
      W okolicy mnostwo hoteli, przepiekna promenada i napewna jest ladniej niz w
      Alanyi. Pozdrawiam serdecznie bea
      • Gość: modeska Re: Do Bea IP: *.zamek.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:17
        napisz proszę z jakiego powodu musieliście jeść w innych restauracjach/czy
        jedzenie niedibre czy może nie było wyboru i ciągle to samo,ciekawa też jestem
        jak wygląda sytuacja z basenem,czy czysto iczy trwają walki o leżaki oraz co
        można zjeść z all w czasie lanchu , jedziemy z dziećmi i jest to ważne co
        podają w porze obiadu,za wszystkie informacje z góry dziękuję, a jeszcze jedno
        czy na plaży tłok czy swobodnie można wypożyczyć leżaki
        • Gość: bea Re: Do Bea IP: *.dip.t-dialin.net 21.07.06, 22:36
          kompletny brak wyboru, te ciagle salatki.. niewiadomego rodzaju to wszystko
          zmuszalo nas do szukania czegos innego.. bo w zasadzie kuchnia turecka jest
          naprawde smaczna, tylko niekoniecznie w mersoy. Mam porownanie z inymi hotelami
          w Turcji (jedzenie) i Mersoy niestety jest na ostatnim miejscu. Na dwa tygodnie
          pobytu moze ze 2 razy jedzenie bylo smaczne. Naprawde przykro jest mi to pisac,
          ale to czysta prawda (nie tylko jest to moja subiektywna ocena) Nie spodziewaj
          sie rewelacji.. basen no coz nie za wielki, sporo ludzi .. my wolimy morze i tam
          spedzalismy czas. Choc i morze to raczej tutaj tylko wielkie jezioro.. takie mam
          odczucia.. zero fal.. taka monotonia..wrocilam wczoraj z Dziwnowa i musze
          szczerze przyznac, ze nie ma to jak nad polskim morzem.. piekne plaze, wspaniala
          woda i w tym roku naprawde nie warto wabierac sie do Turcji, bo w Polsce jest
          superowo.. ale kto tam mogl wczesniej pogode przewidziec.. pozdrawiam bea

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka