Dodaj do ulubionych

do Gosi i Bogusi

07.08.06, 17:50
23 sierpnia lecę do alanya będę w hotelu club sidar
prosze o przesłanie cennika wycieczek waszego biura na adres
kubicka_agnieszka@o2.pl
pozdro.
Obserwuj wątek
    • Gość: B&G. Re: do Gosi i Bogusi IP: 85.104.95.* 08.08.06, 08:08
      Witam,
      wlasnie wysylam Pani cennik, mam nadzieje ze moja nowa propozycja sprzedazy
      spodoba sie Pani.
      Pozdrawiam.
      B.
      • Gość: Justyna Re: do Gosi i Bogusi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 08:54
        ja też poproszę o cennik: krzystanekjust@poczta.onet.pl
        • akarolinka5 Re: do Gosi i Bogusi 08.08.06, 09:08
          Cześć proszę o przesłanie mapki i cennika wycieczek. Będziemy w hotelu Plaza.
          akarolinka5@gazeta.pl
          • Gość: piotr Re: do Gosi i Bogusi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 09:43
            Również poproszę o cennik: piekarp@vp.pl
            • Gość: Aga Re: do Gosi i Bogusi IP: 212.160.143.* 14.08.06, 09:09
              Lecę do Side 23.08.Czy jest możliwość wyjazdu z Państwa biurem z tej
              miejscowości? Jeżeli tak, proszę o cennik na e-mail:aga_mar1@wp.pl Pozdrawiam
              • Gość: B&G. Re: do Gosi i Bogusi IP: 88.232.61.* 14.08.06, 10:09
                Witam,
                z Side mozemy zabrac Panstwa na wycieczki typu: Pamukkale, Kapadocja,rafting,
                K.A.S., Demre-Myra-Kekova,wodospad+rejs po rzece Manavgat.
                Pozdrawiam.
                B.
          • akarolinka5 Re: do Gosi i Bogusi 14.08.06, 11:25

• Re: do Gosi i Bogusi
            akarolinka5 08.08.06, 09:08 + odpowiedz

Cześć proszę o przesłanie mapki i cennika wycieczek. Będziemy w hotelu Plaza.
            akarolinka5@gazeta.pl
            • sowajarek Re: do Gosi i Bogusi 14.08.06, 11:56
              Ludzie czy wy nie czytacie internetu?
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=46573584
              Po takich heckach jakie wyczynia laska o pseudonimie Bogusia & Gosia dalej
              macie pytania do niej? Widocznie lubicie być oszukiwani i wystawiani do wiatru.
              Jak widać głupota ludzka nie zna granic!!! Swoją drogą ciekawe, że do tej pory
              nie zainteresowały się jej charakterem pracy Izba Turystyczna, skoro sprzedaje
              ludziom wycieczki nie mając własnego biura. Ciekawe też ilu Polaków kupuje w
              ten "dziwny" sposób wycieczki w Polsce???
              • Gość: B&G. Re: do Gosi i Bogusi IP: 88.232.61.* 14.08.06, 12:03
                Sluchaj, wiem ze nie lubisz Turcji bo dawales juz nie raz popis na tym forum
                pod innym pseudo, ale chyba teraz przesadzasz. Czepiasz sie nie wlasciwej osoby
                a jak ci sie nudzi to zacznij pracowac! Moze zycie twoje nabierze kolorow.
                • sowajarek Re: do Gosi i Bogusi 14.08.06, 12:40
                  Nie masz racji nie podpisuję się pseudonimem ale własnym nazwiskiem w
                  przeciwieństwie do ciebie. Ja bardzo lubię Turcję i wrócę tu ponownie ale
                  napewno nie kupię już wycieczki od takiej oszustki jak ty!!! Ty dobrze
                  wiesz ,że jesteś tą! więc nie udawaj niewiniątka! Na początku przychodzisz
                  bardzo miła a potem bezczelnie wyłączasz telefon!! A ja mam dobrą pracę to ty
                  się weź do uczciwej pracy!!!
                  • Gość: B&G Re: do Gosi i Bogusi IP: 88.232.61.* 14.08.06, 12:56

Jestes beszczelnym chlopaczkiem wiec
                    İGNORUJE CİE!
            • Gość: iza Re: do Gosi i Bogusi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 09:41
              Proszę o przesłanie cennika izka58@vp.pl
              • Gość: petr Re: do Gosi i Bogusi IP: *.stargard.mm.pl 15.08.06, 12:29
                Prosze o cennik na petr24@o2.pl. Z góry dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka