Dodaj do ulubionych

problemy żołądkowe Turcja a Egipt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.06, 14:10
Mam pytanie do tych co mieli problemy w Egipcie czy mieli też w Turcji. Czy
jedno ma się do drugiego nijak. Chciałam w pażdzierniku wybrać się do
Egiptu , ale nie uśmiecha mi się być chorą
Obserwuj wątek
    • Gość: przekula Re: problemy żołądkowe Turcja a Egipt IP: *.toya.net.pl 10.08.06, 19:08
      cześć. W Egipcie byłam 2 lata temu, a w Turcji w tym roku. Turcja jest oki i
      nie mieliśmy z meżem żadnych problemów żołądkowych,niestety w Egipcie działała
      na nas klatwa Faraona i brzuszki nas bolały,ale mało-pomagał drink lub setka po
      każdej kolacji:))
      • iwona967 Re: problemy żołądkowe Turcja a Egipt 10.08.06, 21:05
        Na to nie ma żadnej reguły
        • yooreck Re: problemy żołądkowe Turcja a Egipt 10.08.06, 22:37
          Ja jednak potwierdzę pierwszą odpowiedź. W Egipcie byłem raz i dostałem
          potężnego rozstroju po przekąsce na targu w Kairze. W Turcji byłem już 4 razy i
          jadałem w wielu knajpach, na targowiskach też. Tam nic nie było. Inna flora
          bakteryjna.
          • Gość: ania w. Re: problemy żołądkowe Turcja a Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 09:12
            znaczy do egiptu nie pojadę - jak za własne pieniądze mam dostać sr...i. dzięki
            z odpowiedzi
            • Gość: Aga Re: problemy żołądkowe Turcja a Egipt IP: *.c31.msk.pl 12.08.06, 14:32
              podobno na to choruje się raz.Więc jeśli chorowałaś w Egipcie,to w turcji nie
              powinnaś i na odwrót.
    • Gość: LINKA Re: problemy żołądkowe Turcja a Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 15:02
      Byłam w Egipcie 2 lata temu i nie miałam zadnych sensacji żołądkowych i z tego
      co wiem nikt w naszym hotelu nie miał. Zęby i owoce myłam wodą mineralną
      kupowana w sklepie. Każdy rezydent mówi nazwę leku jaki należy kupić w aptece,
      są bardzo tanie. Nasze leki niestety nie pomagają bo są na inny typ bakterii.
      Nie mam się czego obawiać. Życzę miłego urlopu.
      • Gość: teodor24 Re: problemy żołądkowe Turcja a Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 12:07
        Zdecydowana wiekszosc to miala te problemy zapewne z przejedzenia.
    • Gość: madzia Re: problemy żołądkowe Turcja a Egipt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 21:53
      Moj maz ma bardzo wrazliwy brzuszek, ale solidny łyk wodki po kazdym posilku
      (czystej, nie drinki, ewentualnie zoładkowa gorzka) zdziałało w Egipcie cuda. W
      Turcji nie bylo problemow, choc "Raki" polecamy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka