Gość: iwexx Re: Side czy Kemer??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.06, 11:43 Z tego co się orientuje to Side jest troszkę tańszym miasteczkiem.Chodzi mi konkretnie o knajpki,piwko i takie tam .... Natomiast Kemer można porównać do np.naszej Juraty a to wiąże się z wyższymi cenami. Odpowiedz Link Zgłoś
medhea Re: Side czy Kemer??? 24.08.06, 12:14 Dzięki śliczne...tylko te góry Taurus mnie kręcą a z Kemeru byłoby bliżej...ale jak piwko tansze to tzreba się zastanowić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwexx Re: Side czy Kemer??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.06, 12:43 Jest jeszcze opcja zaopatrywania sie w piwko po prostu w sklepikach... Ale co to za wakacje bez szalenstw po knajpkach ;-) .... Odpowiedz Link Zgłoś
medhea Re: Side czy Kemer??? 24.08.06, 14:53 A Ty w jakim hotelu sie zatrzymałeś/eś?? I czy w Side jest jakieś regionalne biuro które organizuje wycieczki do Pammukale?wiem że w Alanyi jest ich pełno.. Odpowiedz Link Zgłoś
medhea Re: Side czy Kemer??? 24.08.06, 15:03 czytałam na forum że Ginza w Kemerze oferuje fajne i tanie wycieczki raffting, Pammukale itp. ..ciekawe na ile to prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gina Re: Side czy Kemer??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:20 W Side na każdym kroku jest lokalne biuro oferujące przeróżne wycieczki; ceny można negocjować... Odpowiedz Link Zgłoś