Gość: Krzycho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 19:34 Chcemy wykupić wakacje w Turcji w hotelu Pine Bay Club w Kusadasi, czy ktoś coś wie na temat tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1973 Re: PINE BAY CLUB hotel IP: 217.116.110.* 16.01.07, 10:05 też się tam wybieramy, ale nie możemy znależć żadnej opini o nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Re: PINE BAY CLUB hotel IP: *.mofnet.gov.pl 16.01.07, 10:12 ja znalazłem w ofercie ma tyn hotel biuro TUI w Belgii i Holandii, lepiej to wygląga w katalogu Itaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara Re: PINE BAY CLUB hotel IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.01.07, 14:09 Ja postanowiłam zaryzykować i kupiłam dwa tygodnie w czerwcu. W zachodnich biurach podróży Pine Bay Club ma 4 gwiazdki, w odróżnieniu od Pine Bay Holiday Resort położonego obok, który ma 5 gwiazdek, ale nie znalazłam go w polskich ofertach. Mam nadzieję, że nie będę żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1973 Re: PINE BAY CLUB hotel IP: *.jelonki.robbo.pl 16.01.07, 21:18 ja też ryzykuję, kupuję jutro a wyjeżdżam w sierpniu, też mam nadzieję że nie będę żałować, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najgorszy Re: PINE BAY CLUB hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 20:44 nie wiem czy warto aż tak ryzykować. Toruń to też piękne miasto. Ale nie ma to jak w EGIPCIE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś