Dodaj do ulubionych

Kemer- hotel Selimhan !

IP: 88.220.140.* 01.02.07, 20:48
Proszę o informacje na temat w/wym.hotelu. Chodzi mi o takie z pobytu w
nim / a nie katalogowe/.Mile widziane też zdjęcia. Z góry ślicznie dziękuję !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Kemer- hotel Selimhan ! IP: 88.220.140.* 02.02.07, 13:32
      Witam!
      Naprawdę nikt w nim nie był?????????????
    • Gość: UlaK Re: Kemer- hotel Selimhan ! IP: *.stat.gov.pl 05.02.07, 15:00
      Witam. Byłam w tym hotelu kilka lat temu tj w czerwcu 2000 r, był w ofercie
      ITAKI, przepiękny, mały, kameralny, pokoje małe ale jak na trzy gwiazdki to
      było wszystko: telewizor z polskimi programami,lodówka, indywidualnie sterowana
      klimatyzacja, łazienka z kabiną i suszarką do włosów, basen spory przy nim bar
      z napojami i przepiękny ogród. Bardzo miła obsługa, śniadania jedliśmy na
      zewnątrz pod specjalnym zadaszeniem a obiady przy specjalnie ustawianych
      stolikach przy basenie. Po pierwszym dniu wszyscy się znali, jedzenie było
      bardzo dobre może nie tak urozamicone jak w dużych hotelach ale smaczne. Do
      plaży trzeba było przejść przez ulicę ok 200 m , na plaży leżaki były
      bezpłatne, bo część plaży była wydzielona dla tego hotelu i był też bar plażowy
      obsługiwany przez personel z Selimhan.Prawdopodobnie dojście do plaży się
      zmieniło bo już wtedy trwały budowy hoteli po drugiej stonie ulicy.Do centrum
      Kemer specerkiem 15 min.Polecam pokoje w widokiem na ogród i na I pietrze bo te
      od strony basenu trochę głośne. Bardzo mile wspominam pobyt w tym hotelu.
      • Gość: Aga Re: Kemer- hotel Selimhan ! IP: 88.220.140.* 06.02.07, 15:50
        Witam !
        Bardzo dziękuję za odpowiedź na moją prośbę. Właśnie o taki hotel mi chodziło.
        Chcieliśmy z mężem,żeby był kameralny i w dobrym miejscu , i mam nadzieję ,że
        ten spełni nasze oczekiwania / nie wymagamy luksusów/. Do Turcji lecimy po raz
        czwarty i oczekujemy dobrego wypoczynku ,bo większość wycieczek mamy już
        zaliczonych. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam serdecznie!
        PS.
        Jeśli posiada Pani jakieś zdjęcia ,to bardzo proszę o przesłanie na moją
        pocztę amber50@vp.pl . Z góry dziękuję!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka