Gość: Aga IP: 88.220.140.* 01.02.07, 20:48 Proszę o informacje na temat w/wym.hotelu. Chodzi mi o takie z pobytu w nim / a nie katalogowe/.Mile widziane też zdjęcia. Z góry ślicznie dziękuję !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Kemer- hotel Selimhan ! IP: 88.220.140.* 02.02.07, 13:32 Witam! Naprawdę nikt w nim nie był????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UlaK Re: Kemer- hotel Selimhan ! IP: *.stat.gov.pl 05.02.07, 15:00 Witam. Byłam w tym hotelu kilka lat temu tj w czerwcu 2000 r, był w ofercie ITAKI, przepiękny, mały, kameralny, pokoje małe ale jak na trzy gwiazdki to było wszystko: telewizor z polskimi programami,lodówka, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka z kabiną i suszarką do włosów, basen spory przy nim bar z napojami i przepiękny ogród. Bardzo miła obsługa, śniadania jedliśmy na zewnątrz pod specjalnym zadaszeniem a obiady przy specjalnie ustawianych stolikach przy basenie. Po pierwszym dniu wszyscy się znali, jedzenie było bardzo dobre może nie tak urozamicone jak w dużych hotelach ale smaczne. Do plaży trzeba było przejść przez ulicę ok 200 m , na plaży leżaki były bezpłatne, bo część plaży była wydzielona dla tego hotelu i był też bar plażowy obsługiwany przez personel z Selimhan.Prawdopodobnie dojście do plaży się zmieniło bo już wtedy trwały budowy hoteli po drugiej stonie ulicy.Do centrum Kemer specerkiem 15 min.Polecam pokoje w widokiem na ogród i na I pietrze bo te od strony basenu trochę głośne. Bardzo mile wspominam pobyt w tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kemer- hotel Selimhan ! IP: 88.220.140.* 06.02.07, 15:50 Witam ! Bardzo dziękuję za odpowiedź na moją prośbę. Właśnie o taki hotel mi chodziło. Chcieliśmy z mężem,żeby był kameralny i w dobrym miejscu , i mam nadzieję ,że ten spełni nasze oczekiwania / nie wymagamy luksusów/. Do Turcji lecimy po raz czwarty i oczekujemy dobrego wypoczynku ,bo większość wycieczek mamy już zaliczonych. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam serdecznie! PS. Jeśli posiada Pani jakieś zdjęcia ,to bardzo proszę o przesłanie na moją pocztę amber50@vp.pl . Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś