Dodaj do ulubionych

Juz za 3 tygodnie

IP: *.terminus.pl 08.05.07, 20:13
juz za 3 tygodnie wylatujemy do incekum juz nie moge sie doczekac walizki
wyciagniete i pomalenku dokladam co mi przychodzi do glowy, zeby bron boze
niczego nie zapomniec hihihihihihi, kto jeszcze sie pakuje odezwijcie sie
pozdrawiam i do zobaczeniana basenie
Obserwuj wątek
    • beataz4 Re: Juz za 3 tygodnie 08.05.07, 20:38
      Czy to znaczy, że lecisz 30-ego? A czy do Incekum Beach? My właśnie wtedy i
      tam, ale jeszcze walizki w ciemnym kącie. Chociaż już się baaardzo chce tam
      byc, szczególnie po przestudiowaniu tasiemcowego wątku o Incekum Beach,
      odświeżanego od czasu do czasu, ale coraz rzadziej:(
      Pozdrawiam
      • Gość: grażka Re: Juz za 3 tygodnie IP: *.terminus.pl 08.05.07, 20:52
        tak lecimy do incekum z gdanska cala rodzinka,znaczy ja, moj małżonek ,syn z
        zona i dziecmi 6lat corcia i niecale 2 latka synek
        • beataz4 Re: Juz za 3 tygodnie 08.05.07, 21:55
          Ja z mężem + syn 7 lat + córka 3,5 roku (w zbliżonym wieku, ale "płciowo"
          odwrotnie).
          I nie wiem, jak zmieszczę się w 2 walizkach, chociaż w ubiegłym roku mi się
          udało, łącznie z pieluchami!!!
          • Gość: grażka Re: Juz za 3 tygodnie IP: *.terminus.pl 09.05.07, 20:18
            beata a zabierasz cos do jedzenia dla mlodszego dziecka bo nasz malutki i nie
            wiemy czy on tam bedzie mial co jesc, zabieramy deserki soczki,no i pieluchy bo
            nie wiem jak tam cenowo wyglada , moze oplaca sie tam kupic, jak cos wiesz na
            ten temat to napisz pare słów , z gory dziekuje
            • beataz4 Re: Juz za 3 tygodnie 10.05.07, 09:52
              Witaj,
              nie zabieram nic z jedzenia dla małej, bo ona już ma 3,5 i je prawie wszystko.
              W ubiegłym roku, kiedy byliśmy w Tunezji (także z opcją all), zabrałam ze sobą
              sok malinowy do rozcieńczania z tamtejszą wodą, ale nasza mała piła (ku mojej
              rozpaczy)napoje z dystrybutora (coś w rodzaju rozcieńczonych soków) i nic jej
              nie było. Wzięłam także kaszkę ryżową z mlekiem, nie było problemów z
              przegotowaną wodą, brałam sobie w szklance do pokoju lub rozrabiałam kaszkę w
              przy kolacji lub śniadaniu. Na śniadanie podawano mleko (nawet ciepłe, ale
              oczywiście krowie), więc nie było i tego problemu.
              Był tu na forum taki okropnie długi wątek o Incekum Beach, w którym ludzie
              szczegółowo opisywali "warunki" w tym hotelu, proponuję, abyś go przejrzała raz
              jeszcze, może tam jakieś dane na temat jedzenia dla najmłodszych będą. Aktywna
              w tym wątku była Iwona, więc może ona wiedziałaby np. coś o cenach jedzonka dla
              maluszków na miejscu. Po przejrzeniu tego wątku ja miałam takie wrażenie, że
              spodziewac się można w Incekum Beach czegoś podobnego do tego, co miałam w
              Tunezji. Wyobraź sobie, że tam nie spodziewałam się absolutnie wieprzowiny, a
              była!!! No oczywiście, nie codziennie, ale była, nawet królik raz się pojawił
              (i szybko znikł). Myślę, że hotel dbający o gości, niekoniecznie skrupulatnie
              przestrzega zasad religii i serwuje także "zjadliwe" pokarmy dla niemuzułmanów.
              Zresztą, o ile pamiętam, w tamtym wątku o tym także mówiono. Gorąco polecam:
              wątek rozpoczęty jakoś na początku tego roku.
              Beata
    • Gość: Marek Re: Juz za 3 tygodnie IP: *.icpnet.pl 08.05.07, 20:39
      Ja niestety dopiero za ponad miesiąc lece !!!!!!!!!!!!!!
      • rafi1015 Re: Juz za 3 tygodnie 08.05.07, 21:39
        Ale Wam zazdroszczę, ja dopiera wylatuję 27 czerwca także do Incekum tylko, że
        do innego hotelu w kompeksie Alara. Miłych wrażeń.
        • beataz4 Re: Juz za 3 tygodnie 08.05.07, 21:58
          No dzięki, ja sama sobie zazdroszczę, a potem będę zazdrościła (taka natura)
          tym, co pojadą po mnie :)
          Pozdrawiam i też życzę miłych wakacji.
          • Gość: mysia Re: Juz za 3 tygodnie IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.07, 09:24
            Wy ( czyli Wszyscy lecący 30 maja) wrócicie- a ja polecę!!!! Będę w RAJU od 13
            czerwca- ale tylko na tydzień...( no cóż domek "rośnie"). Szkoda, że nie
            przeczytam Waszych wrażeń i porad. A może KTOś się odezwie wcześniej - z Incekum
            ? Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku. :-)))))))
            • Gość: Karolina Re: Juz za 3 tygodnie IP: *.icpnet.pl 17.05.07, 01:25
              Ja również lecę 13 czerwca, i niestety tylko na tydzień :(
              • Gość: mysia Re: Juz za 3 tygodnie IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 11:56
                To fanie, że jedziesz też na tydzień. Będziemy razem podróżować w jedną i drugą
                stronę, a poza tym nie będzie mi tak żal, że już trzeba wracać. :-)))))))

W jakim składzie jedziecie i z jakiego lotniska?
                My- 2+1 (dzidzia- 5 lat), z Okęcia. Pozdrawiam!
                • Gość: Karolina Re: Juz za 3 tygodnie IP: *.icpnet.pl 17.05.07, 22:24
                  Witam, jedziemy sami, tzn. ja z chlopakiem, wylatujemy z Poznania
                  • Gość: mysia Re: Juz za 3 tygodnie IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 12:13
                    Do zobaczenia na miejscu. Miłego lotu...
    • myniek1 Re: Juz za 3 tygodnie 09.05.07, 11:02
      Ja też 30 maja. Walizki jeszcze czekają ale w tym roku kupiłam wielką, różową
      rozmiar XXXXXL :) Nie wiem czy nie będzie nadbagażu :P Poza tym nie moge się
      juz doczekać. Lecimy we czwórke: Ja 25, Mąż 29 i znajomi 26 i 29. Codziennie
      dzwoię do koleżanki lub przypominam jej smsem ile dni zostało.
      TYLKO 21 dni!
    • basia_bydgoszcz Re: Juz za 3 tygodnie 09.05.07, 17:45
      Ale ten czas szybko mija. Tez się nie mogę doczekać, ale walizek jeszcze nie
      wyciągnęłam. My się pewnie zobaczymy już w samolocie. Do zobaczenia.
    • Gość: aska Re: Juz za 3 tygodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 19:01
      mam do "oddania" wylot 18 lipca 14 dni może się ktoś chętny zgłosi!!!!1 wakacje
      w tym hotelu
    • Gość: grażka Re: Juz za 3 tygodnie IP: *.terminus.pl 09.05.07, 19:24
      pogoda nad morzem nieladna , wiec tym bardziej chce sie wyjechac gdzie
      cieplutko, ale to juz naprawde niedlugo, a co do bagazu to dzieciom tez sie
      należy walizeczka i 20 kg. hahahahaha tylko naszemu maluszkowi nie ale siostra
      mu zrobi miejsce w wazlizeczce do zobaczenia papapapapaa
      • Gość: karol Re: Juz za 3 tygodnie IP: 80.54.122.* 10.05.07, 10:28
        A ja wyjeżdżam do tego hotelu juz w najblizszą środe ( 16 maja ) i z braku czasu
        nawet nie myśle jeszcze o pakowaniu.
        • Gość: grażka Re: Juz za 3 tygodnie IP: *.terminus.pl 10.05.07, 16:55
          beatko dziekuje za informacje chyba jeszcze raz przeczytam ten watek masz racje
          pozdawiam papapapapa
          • Gość: teperek Re: Juz za 3 tygodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:09
            A my dopiero 19.09 :(
            • Gość: julkarem Re: Juz za 3 tygodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:11
              a my 12.09 :((
              • Gość: izabell Re: Juz za 3 tygodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 23:22
                a my dopiero 11.07 pyrzowic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka