Gość: ania:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 20:18 hej!wlasnie wrocilam z marmaris jesli macie jakies pytania chetnie odp:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katherinespiegel Re: marmaris 14.07.07, 22:37 Ja mam jedno pytanie :) Też Ci się podobało? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: marmaris IP: *.gdynia.mm.pl 14.07.07, 23:42 Mnie Marmaris troszkę rozczarowało w porównaniu do Alanyi (niektórzy na forum piszą że Alanyia jest beznadziejna - i z tym się nie zgodzę). Miasto jest starsze (duze palmy)i jakby bardziej ,,zużyte,,.Marmaris jest znacznie mniejsze od Alanyi,nie powiem że jest brzydkie,ale jakoś mnie nie zachwyciło. Ja mieszkałam w Icmeler koło Marmaris. Za rok przetestuję Oludeniz lub Bodrum (podobno lepsze od Marmaris) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania:) Re: marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 10:33 Mnie Marmaris sie podobalo!bylam tez w Alanyi i powiem,ze kazde miasto ma swoj urok!w Marmaris jest duzo spokojniej, piekne widoki ale tez duzo sie dzieje!ja byłam w hotelu club nergis beach:) Odpowiedz Link Zgłoś
monnia3 Re: marmaris 15.07.07, 21:43 Jakie poleciłabys zwiedzić miejsca tj jakie wycieczki wykupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania:) Re: marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 11:18 Moja wizyta w Turcji nie byla pierwsza, za pierwszym razem odwiedzilam kapadocje i wybralam sie na jeep safaerii a w tym roku bylam w paukale i na rodos! i tak kapadocje polecam i to bardzo ale niestety z marmaris ta wycieczka nie jet organizowana-za daleko:/ nastepnie jeep safarii niezla frajda, aby sie wyluzowac polecam goraco!Pamukale ladne jest lecz ja to sobie wyobrazalam inaczej,mielismy do wyboru Efez czy Pamukael i wybralismy Pamukale,bo maja zamykac za niecaly misciac wiec uznalismy,ze efez moze jeszcze zaliuczymy a pamukale jak zamkna to raczej nie;/ a na rodos tez watro sie wybrac tam jest sporo czasu aby pozwiedzac, zrpbic zakupy i co najwazniejsze na jednych wakacjach zaliczyc dwa rozne kraje. a co z innych wycieczek,to wiem,ze jest dosc popularna wycieczka stateczkiem na zolwie itd, ale to nie jest zagwarantowane,ze sie pojawia, naszym jednym znajomym wgole sie nie pojawil a innym tylko jeden!nastepnie na kleopatre wrazenia rodziny z dziecmi byly takie sobie bo tam nie ma nic rewelacyjnego i dziecia sie nudzi oprocz zejscia na plaze!aa a my jesczez wybralismy sie stateczkiem rejsem po 7wyspach piekny calodniowy rejsc :) jakbys miala jeszcze jakies pytanie to pisz,chetnie odp:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: marmaris IP: *.gdynia.mm.pl 16.07.07, 11:23 Wycieczka ,,statkiem na zółwie,, to Daylan (zółwie to dodatek) główne atrakcje to kompiele błotne, grobowce likijskie i plaża Isuzu - b. przyjemny rejs (całodniowy) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania:) Re: marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 12:59 no wlasnie zapomnialam jka ta wycieczka sie nazywala hehe:)ale niby fajna mowili tylko zolwi brak:( Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna16071 Re: marmaris 17.07.07, 12:22 Aniu, z jakiego biura byłaś w Marmaris? Jakie sa tam plaże? piaszczyste czy kamieniste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania:) Re: marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 13:49 ja byłam w marmaris z biura wezyr:) w maramris sa plaze piaszczyste ale bardzo malutkie:// az z przesada:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: marmaris IP: *.ipt.aol.com 17.07.07, 14:45 Witam . Te fakultety miałaś z Wezyra czy z miejscowego biura. Jeżeli z miejscowego to z jakiego . Czy byłaś może w ATLANTİS WATERPARK w Marmaris ? Warto tam się wybrać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania:) Re: marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 15:52 witam:) a wiec tak na rodos i wycieczke po wyspach wykupialm z miejscowego biura natomiast pamukale z wezyra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania:) Re: marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 22:31 co do mojej poprzedniej wypowiedzi to nie bylam w tym agua parku ale mielismy szanse,poniewaz na bilecie z katamaranu z rodos jest znizka na ten agua park10% OD OSOBY!kozystalam z biur tamtejszych i to jest tak ze wszytskie tam biura uliczne wysylaja jeden autobus na dana wycieczke,wiec niewazne w ktorym kupisz,my tak zaobserwowalismy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: marmaris IP: *.ipt.aol.com 17.07.07, 23:57 Dziękuję za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiper.sc Re: marmaris 19.07.07, 20:14 Mam pytanko, czy można wycieczkę na Rodos kupić samemu w porcie? Wyjeżdżam 6 sierpnia na dwa tygodnie - będzie to moja czwarta wyprawa do Turcji (do Marmaris pierwsza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania:) Re: marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 22:13 wiesz co szczerze mowiac to nie wiem, ale w to watpie,bo jak dojechalismy do portu to juz wszystko bylo wypisane na voucherach i tylko placilismy taxe wiec wszystko bylo juz wczesniej zalatwione wiec watpie,ze samemu w porcie!my wyku[ilismy z biura na ulicach marmris polecam,bo jest taniej a plynie sie tym samaym katamranem,bo jest tylko jeden na 300osob:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: marmaris IP: *.ipt.aol.com 20.07.07, 00:45 Można wykupić online na stronie blueguide.com/rhodes/reservation/index1.php i odebrać w porcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: marmaris IP: *.gdynia.mm.pl 20.07.07, 09:16 gdxzieś na forum wyczytałam że z biura ulicznego (40 euro) taniej jak indywidualnie Odpowiedz Link Zgłoś