Dodaj do ulubionych

jeep safari w Turcji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 17:39
Czy był ktoś na jeep safari?
Obserwuj wątek
    • Gość: malami66 Re: jeep safari w Turcji IP: *.chello.pl 20.08.07, 18:46
      ja byłam :)
    • sunflower111 Re: jeep safari w Turcji 20.08.07, 19:09
      Tez bylam. Ale to jest na wyrost nazwane safarii :D jedziesz sobie jeepem po
      polnych i leśnych drogach oraz przez wsie tureckie. Turek jedzie jak szalony i
      co chwila wchodzi w ostrzejszy zakręt, aby dostarczyć swoim pasażerom "mocnych
      wrażeń". Dodatkowo co jakiś czas przejeżdża pod ustawionymi specjalnie nad drogą
      prysznicami, aby wszystkich zmoczyć!!!(uwaga na kamery i aparaty!) Kilka razy
      karawana jeepow zatrzymuje się i wtedy jest czas na zwiedzanie. Ja zwiedzalam
      meczet,kanion, fabrykę dywanow, farmę pstrąga i jakies starozytne miasteczko.
      Były też kąpiele błotne.A na koniec postoj na stacji benzynowej i mycie jeepow
      (my w tym czasie siedzielismy w basenie na stacji benzynowej:D)Wycieczka taka
      sobie,jeżeli szukasz adrenalinki to polecam paragliding:-))))
      • sunflower111 Re: jeep safari w Turcji 20.08.07, 19:12
        Aha na jeep safarii w Turcji zabiera się cukierki, bo dzieciaki z wiosek jak
        tylko widzą jadące przez wieś jeepy z turystami zaraz wyskakują na ulicę i
        wyciągaja rączki. Z resztą cukierki mozna zakupic tez na samym początku
        wycieczki u przewodnika.
      • Gość: abcd Re: jeep safari w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 20:20
        myślałam że się samemu kieruje a nie turek.
        • Gość: malami66 Re: jeep safari w Turcji IP: *.chello.pl 20.08.07, 21:14
          my kierowaliśmy sami
          • Gość: malami66 Re: jeep safari w Turcji IP: *.chello.pl 20.08.07, 21:15
            byliśmy z biurem GTI - po 4 osoby w jeepie, Musisz mieć tylko prawo
            jazdy.
            • Gość: Arul Re: jeep safari w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 21:43
              BYLIŚMY NA SAFARI z firmą Jolcia-Adams safari było 11 osobowe w
              dużych jeepach i tylko prowadził go turecki kierowca.Bardzo fajna
              wyprawa jezeli chodzi o okolice Alanii
              • Gość: mikka Re: jeep safari w Turcji IP: *.icpnet.pl 20.08.07, 23:15
                my tez bylismy w okolicach Alanyi .Jechalismy z Pacho . Jedzie sie
                w gory duzymi jeepami ok 10 osob kieruje Turek. Po drodze wizyta w
                meczecie,u rodziny tureckiej, a na obiadek do restauracji na rzece,
                stoloikin i krzesla w wodzie, jesz i moczysz nozki, pozniej czas na
                kapiel w basenie ze zjezdzalniami.Wycieczka godna polecenia, mozna
                zobaczyc to inne zycie w Turcji nie tylko kurorty.
    • Gość: Joanna Re: jeep safari w Turcji IP: 88.220.140.* 21.08.07, 23:36
      Byłam w tym roku. Okolice Kemeru.Przepiękne widoki.Góry ponad 2000m.
      Jeepy 4 osobowe.Po drodze kąpiel w rzece ,przystanki na robienie
      zdjęć , zwiedzanie i lancz w knajpce. Wycieczka za 15 euro z biurem
      miejscowym Ginza Travel. Polecam!!!
    • Gość: Mirek Fajny opis i filmik z Jeep Safari w Turcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 17:32
      Na stronie www.foto.pwsk.pl/2006/10/28/jeep-safari-turcja/ jest fajny
      opis w takiego safari. Z kolei na
      cyberpodroze.wordpress.com/2007/08/31/tureckie-jeep-safari/ jest filmik z
      tureckiej wyprawy jeepami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka