Gość: anna1234 IP: *.chello.pl 10.09.07, 20:50 Czy ktos wie jaka sytuacja jest we wrzesniu w calis chodzi mi o to czy jest duzo wczasowiczow czy raczej pustawo dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janecia1 Re: wrzesien w Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 12:05 Witam W tym rejonie sezon trwa od maja co najmniej do października, więc jak najbardziej jest to okres "wczasowy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: wrzesien w Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 16:08 Byłam na przełomie wrzesnia i października, kilka lat temu i bardzo mi to odpowiadało. Nie było zupełnie pusto bo było sporo gości "Tubylczych" ale dla mnie która nie cierpi ścisku i tłumu było w sam raz. Pogoda była piękna, ceny umiarkowane, woda ciepła, życ nie umierać. Ponieważ jestem raczej samotnym strzelcem nie korzystałam z oferty polskich biur ( za drogo !!!) brałam to co mnie interesowało w tureckich agencjach ( taniej) i bardzo mi to pasowało. Fethye to spora miejscowość a Calis to cos na kształt np. Sopotu i dlatego było i normalne tureckie zycie i wypoczynek na" wyspie" dla turystów. Ja polecam, chętnie bym powtórzyła to doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag-ha do OLi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 18:44 Witaj, jestem zainteresowana Twoimi doświadczeniami w samodzielnej organizacji czasu przez agencje o których piszesz. Mam w tym momencie na mysli Turcję. Jakimi liniami latasz? Czy mam rozumiec, że wyszukujesz noclegi dopiero na miejscu , czy przez internet? Chetnie skorzystam z Twoich doświadczeń. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś