Gość: ??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.08, 12:05 Szukam informacji na temat tego hotelu i samej miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: 212.160.234.* 05.01.08, 22:58 Hotel średniej klasy, raczej polecam osobom mało wymagającym. zaletą jest położenie w centrum miasta, co ułatwia dostęp do różnorakich nocnych rozrywek. Miejsce mało spokojne, Ci, którzy szukają iszy i spokoju mogą się rozczarować (odsyłam do hotelu Turunc lub Club Blue Marmaris) Prestige to hotel raczej dla ludzi młodych, aktywnych, nastawionych na życie nocne, które w Marmaris jest przebogate:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.08, 15:37 A jaka jest plaża przy hotelu? Wąska, żwirkowa? Jest miejsce na położenie się na ręczniku czy tylko pod parasolami? No i jak jedzenie w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.devs.futuro.pl 10.01.08, 17:22 plaża niezbyt szeroka i żwirkowa, wszędzie parasole i leżaki. W mrmaris nie znajdziesz raczej miejsca aby rozłożyć się na ręczniku, wszystko zagospodarowanee niestety... co do jedzenia, słyszałam że ok, ja znam hotel jedynie od strony... powiedzmy zawodowej, nie spędzałam tam wakcji, ale wiem, że klienci ogólnie byli zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.08, 14:14 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.08, 14:20 Ile kosztuje wynajęcie leżaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Hotel Prestige w Marmaris IP: *.devs.futuro.pl 11.01.08, 15:34 najczęściej jest tak, że chłopaki plażowe naganiają sobie turystów zapraszając ich na leżaki za darmo, ale wtedy należy zamówić coś do picia, jedzienia, albo lody, no cokolwiek. jest to chyba najlepszy sposób. samo wynajęcie leżaka średnio 3-4 liry, wiec generalnie lpiej sie czegos napic:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś