Dodaj do ulubionych

Hotel Side Star Park

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 21:33
Czy ktoś był w tym hotelu?
Obserwuj wątek
    • Gość: olin80 Re: Hotel Side Star Park IP: *.gdynia.mm.pl 13.01.08, 22:46
      Nie byłam,ale tu masz ciekawe opinie i fotki;)
      www.holidaycheck.pl/hotel-oceny+hoteli_Hotel+Side+Park-ch_hb-
      hid_35292.html
      Zwróć uwagę na opinie Niemców,bo oni bardzo dobrze opisują hotele i
      naprawdę mają w tym doświadczenie.

• Gość: julita Re: Hotel Side Star Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 12:55
        Ja to wszystko już przerabiałam zanim kupiłam ten hotel.Opinie
        Niemców nie zawsze pokrywają się z opiniami naszych rodaków /może
        mamy wieksze wymagania albo jesteśmy trochę zmanierowani/Hotel ten
        miał w ubiegłym roku Orbis.
        • Gość: Tom Re: Hotel Side Star Park IP: *.acn.waw.pl 04.02.08, 17:59
          Witam!

Tu mozna obejrzec fotki (ponad setkę):

fostertravel.pl/wakacje/turcja/side/3378-hotel-side-star-park.html

Pozdrawiam

Tomek z fostertravel.pl
          • Gość: Ona23 Re: Hotel Side Star Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 09:05
            Witam, piękne foto :-)
            Zarezerwowałam wyjazd na 11.06.2008 r., wylot z Gdańska. Może ktos
            jeszcze leci do Side w tym terminie?
            • Gość: Ona23 Re: Hotel Side Star Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 09:07
              Zapomniałam dodać, lecimy z Orbis Travel.
              • Gość: Ona23 Re: Hotel Side Star Park IP: *.gdynia.mm.pl 08.03.08, 08:56
                Naprawdę nikt nie leci do tego Hoteliku...
            • Gość: eziunia Re: Hotel Side Star Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 12:24
              ooo jak miło z mężem i córką tez wylatujemy 11 tylko ze z
              Poznania :)
              • Gość: Ona23 Re: Hotel Side Star Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.08, 15:30
                Strasznie miło, że ktoś sie odezwał i w tym samym czasie będzie w
                tym samym hotelu. Ja lecę z Mężem :-)Masz może jakies opinie o tym
                obiekcie? Ja tylko poczytałam w necie i słyszałam od znajomej z
                biura, że hotel jest godny polecenia. Pozdrawiam
                • ewik51 Re: Hotel Side Star Park 25.06.08, 13:36
                  Powtarzam swoje pytanie - czy ktoś wrócił z tego hotelu.jeżeli tak
                  to proszę się podzielić swoimi wrażeniami
      • Gość: Rado Re: Hotel Side Star Park IP: 82.177.46.* 04.07.08, 20:45
        Wybieram się z żoną do tego hotelu w terminie 29.07 - 13.08
        Wybierając hotel bazowałem na pozytywnych opiniach w necie. Hotel ma
        swoja stronkę z dużą liczbą fotek.
    • Gość: qizer Re: Hotel Side Star Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.08, 11:21
      www.travelzone.pl/hotele/turcja/riwiera-turecka/side-star-park.html
      • Gość: Ona23 Re: Hotel Side Star Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 08:33
        Może jednak ktoś??
        • Gość: zibi Re: Hotel Side Star Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 16:33
          lecimy z żoną ale 18.06 hotel wydaje się OK duży plus cyba sasiedztwo SIde
          pozdrawiam
          • Gość: Ona23 Re: Hotel Side Star Park IP: *.gdynia.mm.pl 29.03.08, 22:11
            My akurat 18 wracamy do Polski :-)Słyszałeś może jakieś opinie na
            temat tego hotelu?
            • Gość: zibi Re: Hotel Side Star Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 22:08
              nic bezposredniego na forach raczej dobrze ale to już wiesz jakbys coś wiedziała
              daj cynk pls
              • Gość: Ona23 Re: Hotel Side Star Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.08, 08:56
                Ja miałam tylko rpzyjemność telefonicznie rozmawiać z Kobietką,
                która w tym hotelu była, mówiła, że obiekt bez zastrzeżeń, jedzonko
                dobre, położenie rewelacyjne bo blisko do centrum. Jak tylko będę
                miała jakieś jeszcze opinie dam znać. Pozdrawiam
                • Gość: julita Re: Hotel Side Star Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 22:10
                  Jest już maj.Może ktoś wrocił już z tego hotelu i podzieli sie z
                  nami swoimi wrażeniami.
                  • Gość: anpo Re: Hotel Side Star Park IP: *.chello.pl 08.06.08, 20:03
                    My z mężem i dzidziusiem w brzuszku wylatujemy do tego hotelu 11.06
                    z Warszawy.
                    • Gość: Ona23 Re: Hotel Side Star Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 13:11
                      Wrócilismy ok 2 tygodni temu...
                      Hotel w 100% godny polecenia.
                      zdjęcia na stronie www oddaja rzeczywisty jego obraz... czysty,
                      zadbany, ładna piaszczysta plaża.
                      Przepyszne, bardzo urozmaicone jedzenie (każdy znajdzie dla siebie
                      cos odpowiedniego).
                      Do plazy bliziutko.
                      Obsługa dba o turystę.
                      W 100% polecam. Side jest przeurocze. Do centrum Starego miasta
                      plażą idzie sie ok 15 mintu.
                      • Gość: ewik91 Re: Hotel Side Star Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 20:09
                        Bardzo dziękuję za informację na temat hotelu.Cieszę się,że Wam się
                        podobało i wszystko było ok.Jedno małe pytanko-jakie są pokoje i z
                        jakim biurem byliście/triada czy orbis/.My lecimy z triady.Jeszcze
                        raz dzięki.
                      • cogli.n Re: Hotel Side Star Park 02.07.08, 08:54
                        a jak z lezakami?
                        trzeba bylo wczesniej rezerwowac (basen, plaza) czy bez pronlemow?
                        i jaka temp. powietrza i wody?
                        • Gość: Ona Re: Hotel Side Star Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 10:14
                          My lecieliśmy z Orbisu. Było tez sporo osób z Traidy, wszyscy byli
                          b. zadowoleni. Jeśli chodzi o pokoje, ładne i czyste. Większość z
                          widokiem na basen hotelowy(najlepiej na wstępie dac mały napiwek :-
                          )), pokoje z balkonami. Byłam sama z mężem a dostaliśmy
                          pokój "rodzinny", duże łóżko małżeńskie :-) plus łóżko piętrowe.
                          świetna sprawa dla rodzin z dziećmi. Pomieszczenie duże przestronne,
                          klimatyzacja, sejf dla zainteresowanych (dodatkowo płatny), duża
                          szafa, tv, szafki nocne. Pokoje naprawde ładne. No i co dla mnie
                          było nbajwazniejsze były naprawdę czyste...Nie masz sie czego
                          obawiać.
                          Kwestia leżaków w Side Star Park... bez problemu dostaniesz leżak.
                          Nie trzeba rezerwować miejsc. Zabierz ze sobą tylko duży ręcznik.
                          Leżaki są codziennie rano czyszczone.
                          Temperatura...ufff nie wiem,ale było naprawde gorąco :-) na pewno ok
                          35 stopni... jak nie więcej. Turcy mówili wówczas, że dopiero zaczną
                          sie upały... :-)
                          Pozdrawiam Was serdecznie i życzeę udanych wakacji ! W razie pytan
                          piszcie... :-)
                          • Gość: megi Re: Hotel Side Star Beach/ Park IP: 62.29.169.* 09.07.08, 13:39
                            Ja z kolei polecam Side Star Beach 4 gwiazdki z tej samej grupy co
                            Side Star Park.Hotel sa od siebie oddalone jakies 500 m. Olbrzymia
                            zaleta hotelu Side Star Beach jest jego położenie przy piaszczystej
                            plaży z leżakami(doslownie 15m),do tego 15 minut spacerkiem do
                            centrum Side. Na oferte wpadlismy przypadkiem, ale naprawdę warto.
                            Hotel jest zupełnie odnowiony, pokoje sa czyste, codziennie
                            sprzątane, jedzenie przepyszne i urozmaicone, przy hotelu basen, 10
                            animatorów (Rosjanki, Ukrainka, Turek, Gruzini, Tunezyjczyk, 1
                            Polka!)Julia i Basia mowia po polsku, aniamcje odbywaja sie w
                            j.niem/ros/podstawoe powitania i zwroty we wszystkich jezykach nawet
                            po polsku!!! Wśród turystów dominują Niemcy, ale jest też sporo
                            Holendrów, Finów, Szwedów, Norwegów i trochę Rosjan.
                            Zdaniem animatorów, ktorzy przemieszczaja sie miedzy hotelami ( 2
                            miesiace w Side Star Park - 2 miesiace w Side Star Beach) Side Star
                            Beach jest fajnieszy, na pewno jest bardziej kameralny. Polecam go
                            szczegolnie parom, jest kacik i brodzik dla dzieci, ale widac, ze w
                            tej materii lepszy jest Side Star Park ( wiekszy basen itp)...
                            Niestety nadal malo tam Polakow. Polecam. CHętenie tam wrocimy.
                            • Gość: Ona Re: Hotel Side Star Beach/ Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.08, 15:37
                              Mielismy okazje przypadkiem byc w Side Star Beach... rzczywiscie
                              hotel niczego sobie, badzo przyjemny, czysty...zrobił na nas dobre
                              wrażenie. My mieszkalismy w Side Star Park.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka