Gość: Johny IP: *.eranet.pl 21.05.08, 18:57 Co zabrac do Turcji na handel?? Kto leci do Bodrum hotel Belizia 5 czerwca?? ( wylot - Krakow ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: colin Re: Turcja Co na handel?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 19:20 Więc dinozaury jeszcze nie wyginęły !!!!!!!!!!!!!!! Amfetamine i maryśke . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Turcja Co na handel?? IP: *.eranet.pl 21.05.08, 19:25 to widze pierwszego dinozaura!!! Jakis problem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Turcja Co na handel?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.08, 19:45 Najlepiej nie jedź do Turcji i nie kompromituj Polaków !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem-mytnik Re: Turcja Co na handel?? IP: *.eimg.pl 21.05.08, 19:31 Bardzo dobrze chodzą oryginalne zegarki, perfumy, dresy, adidasy weź jeszcze kilka skór i trochę złota. Zwrot wycieczki gwarantowany !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Re: Turcja Co na handel?? IP: *.eranet.pl 21.05.08, 19:48 dzienx za info... A nie wiesz czy oplaca sie wziasc telefony komorkowe do Turcji?? I jakie najlepiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Turcja Co na handel?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.08, 19:57 Najlepiej weź całą walizkę telefonów !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcio Re: Turcja Co na handel?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 20:12 Dobrze schodzą ostatnio opony zimowe do traktorów i pojemniki na strusie jajka. Byłem ostatnio i sprzedałem wszystkie jakie udało mi się przemycić. Wycieczka się zwróciła i jeszcze zostało na 2 tygodnie na Arubie, tam zabieram skutery śnieżne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handelmiszcz Re: Turcja Co na handel?? IP: *.mmj.pl 22.05.08, 19:42 prezerwatywy!!! duze ilości szamponu dla psów, zielone ogórki, suszarko-lokówki, buty narciarskie, piłki do kosza, pontony na 12 osób(rafting). no i sanki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Turcja Co na handel?? IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.08, 20:13 nie zapomnij o pomarańczach tylko pamiętaj nie sypane Odpowiedz Link Zgłoś