anmada1-4 03.06.08, 10:37 czy naprawde nikt nie potrafi doradzić jakie miejsce i jaki hotel wybrać na pierwszy wyjazd do Turcji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wkurzony Re: ponawiam IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.08, 11:22 jestes tylko złosliwa spamujac czy jedynie tępa nie zadając sobie odrobiny trudu i przegladajac setki watkow na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
anmada1-4 Re: ponawiam 03.06.08, 12:02 nie spodziewałam sie takiej odpowiedzi!! dzięki serdeczne za uprzejmość...niestety nie jestem "komputerowcem" i niewiem o co ci chodzi pisząc że spamuje ?? zadałąm tylko pytanie i myslałam że forum jest min po to , żeby uzyskać szybką i prosta odpowiedź od życzliwych osób....widocznie sie pomyliłam ....jeżeli cie to tak wkurzyło to przepraszam więcej nie zapytam , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: ponawiam IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.08, 23:14 to znaczy tępa. przejrzyj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20943 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bucewon Re: ponawiam IP: 78.133.244.* 03.06.08, 13:35 niezły z ciebie burak i buc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: ponawiam IP: *.epsa.pl 03.06.08, 14:08 Napisz jaki budżet przeznaczasz na ten wyjazd i na ile dni,postaram się coś znaleźć no i oczywiście miasto wylotu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anmada1-4 Re: ponawiam 03.06.08, 14:31 jedziemy w dwie pary ok 30lat, najchętniej wylot z Krakowa ale może byc tez z Katowic, planujemy przeznaczyć ok 2,5 max do 3 tys. za osobę, z góry dziękuje za pomoc i rady :) Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: ponawiam pytanie 03.06.08, 14:28 To zależy od tego, czego oczekujesz, jaka plaża, jaki standard hotelu, czy będzisz cały czas w hotelu czy wybierac się na wycieczki, ile chcesz przeznaczyc itp. Dla mnie priorytetm była piaszczysta plaża, dla córki baseny i zjeżdżalnie, pobyt stacjonarny bez wycieczek. Dlatego w zeszłym roku byliśmy w Side (nie ma juz tego hotelu w ofercie) a w tym jedziemy do Incekum (hotel Joy Pegasos). W przyszłym pewnie w końcu nad wybrzeże egejskie bo bardzo chcemy Efez zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
anmada1-4 Re: ponawiam pytanie 03.06.08, 14:33 hej loola , ja tez brałam ten hotel pod uwagę, chcielibyśmy troche poleniuchować ale i troszke pozwiedzać , jak na pierwszy raz moga byc okolice :) , może jakieś 2 wykupione wycieczki fakultatywne, z jakiego biura podrózy tam jedziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: ponawiam pytanie 03.06.08, 14:54 Jedziemy z Itaki (oj sporo tu o niej było), mamy w cenie wycieczke statkiem, na więcej się nie zdecydujemy bo młodszy ma 2 lata i nie chcę go ciągać w te upały. Chyba, że mąz ze starszą cos wymysla, ale to juz na miejscu zobaczymy. Mnie strasznie podobaja się okolice Oludeniz, ale tam częst plaże kamieniste są i dlatego jeszcze w tym roku zrezygnowalismy bo i tak do Efezu nie pojechalibyśmy. W zeszłym roku mielismy w planach delfinarum ale nie wyszło. Zobaczymy może w tym sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
anmada1-4 Re: ponawiam pytanie 03.06.08, 14:57 ja tez znalazłam przed chwilka z Itaki, od 6 sierpnia na tydzień za ok 2940zł /osobe, mamy karte stałego klienta więc może będzie cos taniej :) , życze Ci bardzo udanego wypoczynku z Rodzinką :) pozdrawiam Anmada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: ponawiam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 17:15 Hotel, ktory Ci polecalem w blizniaczym watku, kosztowal nas rok temu 4700 za 2 tyg. za 2 os. dorosle plus syn (on "kosztowal" nas ok. 1000 zl). Jestescie mlodzi, bez dzieci, szkoda kasy na All i czasu na plaze. Turcja Likijska i Egejska to jest wlasnie to! Odpowiedz Link Zgłoś
anmada1-4 Re: ponawiam pytanie 04.06.08, 09:47 ...właśnie próbuje przekonać naszych mężów o wyborze tańszej opcji i bez All ale oni........wyglądaja jak "wróbelki" a jedza jak " niedźwiedzie" i boja sie , że będą głodni i to oni są za All , no cóż będe dalej przeglądać oferty i poszukam na forum ( jeden forumowicz napisał , że jestem tępa , bo sama nie odnalazłam na forum odpowiedzi...widocznie nie wszyscy są doskonali tak jak on..) ale bardzo dziękuję za wszystkie podpowiedzi i rady :) - ciesze sie , że są jeszcze uprzejmi i życzliwi forumowicze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbapapa Re: ponawiam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 12:35 To jedziecie z dziecmi czy z doroslymi?! All kupuja dwie grupy turystow: z malymi dziecmi i tzw. hotelowicze, ktorzy nosa poza swoj pokoj nie wysciubia. Poza tym z wlasnego doswiadczenia: po pierwsze jestem duzym facetem z duzym apetytem i zapewniam Cie, ze nigdy glodny nie chodzilem (a nigdy nie kupowalismy All!). Poza tym, jesli gdzies chcecie pojechac, cos zobaczyc, to co? prowiant bedziecie zamawiac?! Ludzie, opanujcie sie troche! Watek o jakosci jedzenia w ramach All pozwole sobie juz pominac... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TIGGY Re: ponawiam pytanie IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.06.08, 10:24 JA BYŁAM W TURCJI W MARMARIS W HOTELU CLUB PALM. TO NIE BYŁ JAKIŚ SUPER LUKSUSOWY HOTEL ALE BYLIŚMY ZADOWOLENI. HOTEL NIE BYŁ PRZY PLAŻY, BYŁ ODDALONY O OK. 500 M. MIASTECZKO OGÓLNIE BARDZO PRZYJAZNE. DO CENTRUM MIELIŚMY SPORY KAWAŁ ALE BUSY KRĄŻĄ NON STOP TAKŻE NIE MA NAJMNIEJSZEGO PROBLEMU ŻEBY SIĘ TAM DOSTAĆ. PLAŻA NIE NALEŻAŁA DO NAJLEPSZYCH BO BYŁA WĄSKA, ALE MIMO TO PODOBAŁO NAM SIĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ponawiam pytanie IP: 195.164.254.* 04.06.08, 12:57 Bardzo polecam hotel Crystal koło Bodrum. Dobre jedzenie cudowna zabawa,przyjemna atmosfera.Klimat do zniesienia, Alania i okolice w sezonie są trudne do wytrzymania. Odpowiedz Link Zgłoś
mayflower_1 Re: ponawiam pytanie 06.06.08, 14:13 Ja byłam w Oludeniz - owszem plaża miejska może nie jest najlepsza, ale ta w rezerwacie na cyplu jest jedną z piekniejszych, jakie widziałam :D. Owszem, nie jest to tanie miasteczko, ale jest urokliwe. Co do wycieczek to jest tam kilka organizowanych, są przeurocze knajpki, jest gdzie potańczyć, a większość turystów to anglicy i polacy, a prawie nie ma niemców. My bylismy w hotelu Tower, ale juz go chyba nie ma w ofercie. Natomiast hotele tam są fajne, najczęściej nieduże, czyste i zadbane. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś