Gość: Miśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 22:40 Czy ktoś zna ten hotel.Jakie są pokoje (czy z dostawką jest wystarczjąco miejsca)? Będe wdzięczna za każdą informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: Hotel Taurus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 10:27 cześć lece do tego hotelu 11.06 jak wróce dam ci znać Odpowiedz Link Zgłoś
kynas Re: Hotel Taurus 06.06.08, 12:49 Witam, byłam w hotelu Taurus w sierpniu 2007r., miałam pokój dwuosobowy, na dostawkę mało miejsca, ale może są większe. Hotel bez rewelacji, ale czysto, klima działa bez zarzutów. Jedzenie bardzo dobre, szczególnie kolacje nie do przejedzenia - do dzis nie mogę zrzucić kg. W recepcji pracowała Polka - pani Wiesia, służy pomocą w każdej sprawie. Koniecznie pojedźcie do Oludeniz -bajka i na rejs stakiem pirackim, ale nie kupujcie wycieczek u rezydentów, tylko na deptaku.Na innych wycieczkach nie byłam, za mało czasu i koszty - było nas 4 osoby. Do Turcji wrócę na pewno, przyjemnego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Hotel Taurus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 17:31 Wielkie dzięki za info.Właśnie zarezerwowałam od 4.08. Pozdrawam i też życzę miłych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś