Gość: rani IP: *.icpnet.pl 09.07.08, 15:14 Czy jest mile widziane włożyć napiwek w paszport, aby mieć lepszy pokój ? I ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ellis30 Re: napiwek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 15:34 Nie wiem czy to jest mile widziane ja najzwyczajniej w świecie poprosiłam o pokój z balkonem i ładnym widokiem i bez żadnej wkładki do paszportu taki dostałam.Jeśli komuś np. nie odpowiadał pokój to bez problemu zamieniali na inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: napiwek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 16:51 To nie napiwek, to łapówka. Ja bym tak nie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turek Re: napiwek IP: 78.186.116.* 09.07.08, 17:14 Gość portalu: nosek napisał(a): > To nie napiwek, to łapówka Dokładnie ! I potem dziwicie się, że w Polsce kwitnie łapówkarstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: napiwek IP: *.klc.vectranet.pl 18.07.08, 22:09 Jechalismy w 2 rodziny i na miejscu w hotelu poprosilismy o pokoje obok siebie! Pani w recepcji powiedziala ze nie ma wolnych pokoi obok siebie, wiec wyjelam 10Euro bo myslalam ze to cos pomoze:) ale powiedziala ze naprawde nie ma i tu nie chodzi o pieniadze! Wiec nie sadze zebys musiala wkladac pieniadze w paszport:) bo jesli bedzie mozliwosc spelnienia przez nich twojej prosby to napewno to zrobią! Odpowiedz Link Zgłoś