Gość: ilona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 12:59 mam tendencje ze kreca mi sie wlosy pod wplywem wilgoci... czy bede na to narazona w turcji?? czy jest raczej goraco i scucho? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mala Re: WŁOSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 13:40 Ja mam tę samą tendencję i już nad naszym, polskim morzem możesz zrezygnowac z prostownicy, która i tak nic nie da, bo wlosy beda robily co chcialy. Przynajmniej moje robią co chcą. A co dopiero Turcja?!!!! Tam jest wilgotno. Dlatego do Turcji nie biorę prostownicy tylko gumkę i opaskę na grzywkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: WŁOSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 14:10 kręcone wlosy są ładne ,nie masz pojęcia co ja wyprawiam z moimi by się kręciły a i tak zaraz się prostują. Odpowiedz Link Zgłoś
jolaek Re: WŁOSY 04.08.08, 14:12 nie macie innych problemów,że włosami się przejmujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: WŁOSY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 14:15 Widocznie nie mają ,czego można tylko zazdrościś.Poza tym co dla jednych jest błachostką dla innych problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: WŁOSY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.08, 14:30 Ja tam nie mam problemu,odpowiedzialam tylko dziewczynie na pytanie. Widocznie ona nie lubi jak się jej szopa robi na głowie. A szopa to co innego niz typowe piękne kręciołki :) Sądzę, że wy o szopie też byście nie marzyły. Odpowiedz Link Zgłoś
jolaek Re: WŁOSY 04.08.08, 14:34 ojej straszne-szopa jej się robi ,to niech chodzi w czepku to wszystko będzie ok,ludzie tutaj o poważnych sprawach piszą a ona się włosami przejmuje Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 ja mam gorszy problem 04.08.08, 14:46 bo w Turcji pod wpływem wilgoci, moje wlosy, wręcz przeciwnie, prostują się....i co najgorsze nie na glowie tylko na klacie, pod pachami i wszędzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
jolaek Re: ja mam gorszy problem 04.08.08, 14:50 :) :) gringo68 napisał: > bo w Turcji pod wpływem wilgoci, moje wlosy, wręcz przeciwnie, > prostują się....i co najgorsze nie na glowie tylko na klacie, pod > pachami i wszędzie indziej... > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: WŁOSY IP: 89.174.23.* 04.08.08, 16:55 Mam ten sam problem. W Turcji jest b.wilgotno. Generalnie było tak: na plaże włosy związane lub jakaś szeroka przepaska. Mycie głowy codziennie potem po wysuszeniu prostowanie- i tak w kółko.Też nie lubię poskręcanych w cały świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin80 Re: WŁOSY IP: *.gdynia.mm.pl 04.08.08, 17:52 Mój facet to ma dopiero problem,jest łysy a jak przyjedża do Turcji to mu normalnie włosy na głowie rosną-poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś