Gość: lutek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 11:47 Mam propozycje wyjazdu do Turcji pod koniec maja opcja 2+1 hotel 4* wersja ALL, 2 tygodnie - Riwiera -Side za 6700 czy to drogo ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jj Re: Czy to drogo ??? IP: *.streamcn.pl 27.11.08, 12:03 Napisz ile lat ma dziecko bo to roznica czy rok czy 12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: Czy to drogo ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 12:07 Dziecko ma 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakiJeden Re: Czy to drogo ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 21:27 Tanio jak za standard, drogo jak za miejsce - Side jest beznadziejne (no chyba, ze sie jedzie do hotelu na 2 tyg., a nie do miejscowosci czy regionu, ktore mozna by tez zobaczyc/zwiedzic/poznac/posmakowac - nawet jak ma sie 3 latka ze soba...). Poza tym to bezsensowne duszne powietrze i morze cieple jak zupa... Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Czy to drogo ??? 28.11.08, 13:02 A ja np. twierdzę, że Side jest fajne, byłem w Side, w Alanya i w Bodrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: do TakiJeden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 08:40 Trudno mi się z toba zgodzić gdyż w maju nawet na Riwierze jest przyjemnie a woda ma wtegy zaledwie 20-21 'C - jestem meteorologiem i jakoś warunki atmosferyczne i klimatyczne w danym regionie też są mi bliżej znane - więc tu się z Toba nie zgodzę . Co do jak to nazwałeś "siedzenia 2 tygodnie w hotelu" to mogę cię zapewnić że zwiedzę napewno Pammukale i to przy 3 letnim szkrabie i tak wiele. Może Green Canion może Turecką część Cypru - moja kieszeń moja sprawa i wcale nie oznacza to że będąc w Turcji muszę zwiedzać to co ty wytyczasz sobie jako cel podróży załóżmy Efez - dla nas to tylko kupa kamieni dlatego nie pytam się ciebie o cene wycieczek fakultatywnych do tzw. "zawalisk architetury" tylko o cenę wyjazdu do Side na 2 tygodnie a co ja tam zwiedze i ile będę moczył się w basenie czy morzu i jakie miejsca chce zwiedzić w Turcji pozostaw do mojego wyboru. Serdecznie dziękuję za wyrozumiałaość Wszystkim dziękuję również za odpowiedzi i jeśli jest ktoś jeszcze kto chciały wyrazić swoją opinię odnośnie wysokści ceny za taki pobyt - Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakiJeden Do Lutek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 17:49 Najuprzejmiej i najunizeniej przepraszam za wlasna opinie i sugestie co do miejsca Twojego wyjazdu. Rozumiem, ze bardziej wartosciowe dla Ciebie sa odpowiedzi "drogo" i "tanio", bo jakos ich nie skomentowales. Nie rozumiem tylko jednego - po co sie radzisz na publicznym badz co badz forum, by potem kogos mieszac z blotem? Dla mnie mozesz jechac nawet na plac budowy glinianki np. pod Ząbki! Milego pobytu panie meteorologu (woda w maju bedzie tak samo metna, ale jak ktos lubi...)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100-krocia Re: Czy to drogo ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.08, 08:48 My lecimy też do Side 10.06 ,2 dorosłe + 3 letnie dziecko na 2 tyg w ALL placilismy 5200 hotel 4 * Odpowiedz Link Zgłoś
zozolica Re: Czy to drogo ??? 28.11.08, 08:55 W promocji GTI - wypoczynek w opcji all, 2+1, dwa tygodnie, hotel 4* to koszt około 1700 zł za osobę dorosłą + dziecko do 12 lat 499 zł. Hotel 5* to koszt 2088 zł osoba dorosła i dziecko 499 zł. Miałam szczęście i udało mi się załapać na tę promocję. Jadę z mężem i dwójką dzieci na dwa tygodnie do Side, hotel 5* za 5176 zł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: Czy to drogo ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 08:59 My tą opcje cenową o którą pytam rozpatrujemy w Hotelu Club Nena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Czy to drogo ??? IP: *.icpnet.pl 28.11.08, 09:17 Club Nena to chyba nie ta cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: do Gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 09:27 A dlaczego nie Club Nena co jest nie tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: do Gość IP: *.icpnet.pl 28.11.08, 09:46 W czerwcu widziałem ceny w tym hotelu na poziomie 9000 za 2 tygodnie i tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: do Gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 10:06 Podaję konkrety : wylot 20 maj 2009 Hotel : Club Nena Side Kategoria Hotelu: 4* Lokalna 5* Tuoperator : Scan Holiday Pobyt : 14 dni Ilość osób: 2 dorosłe + 3 latek (oferta Fan Scan DLA DZIECI za 139 E) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: do 1000kroci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 09:01 A z jakiego biura taka interesująca propozycja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100-krocia Re: do 1000kroci IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.08, 10:03 SUN & FUN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Re: do Gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 10:11 Wystarczy wejść na stronę SH i juz tam po zwykłym wklepaniu tych konkretnych danych o których napisałem w poście wychodzi 6791 zł Nic nie widze w tym dziwnego drogi Gościu -SAM SPRAWDŹ ! A w biurze dostałem propozycje za ten pobyt w kwocie 6700 czyli 90 zł zniżki ze względu na mój 4 wyjazd z nimi DLATEGO PYTAM CZY TO DROGO JEŚLI CHODZI O TEN KONKRETNYU WYJAZD CZY NIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: do Gość IP: *.icpnet.pl 28.11.08, 10:24 Co do twojego wyjazdu to trudno powiedzieć czy to jest dużo czy mało to już zależy od ciebie (ważniejsze od ceny żeby był udane) chodziło mi raczej o to że gdzieś ktoś pisał o hotelu Club Nana i do tego miałem zastrzeżenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: do Gość IP: *.gdynia.mm.pl 28.11.08, 12:21 Do Lutka Scan to jedno z najdroższych biur podróży - więc moja odpowiedz - oferta droga :(. Gdyby był to sezon (lipiec, sierpień) cena byłaby do przyjęcia - maj to martwy sezon (może trochę przesadziłąm) to i cena powinna byc adekwatna - byłam 9 razy w Turcj 4 razy w maju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lutek Czy to drogo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 13:25 Mam czas na wykupienie tej wycieczki do 10 grudnia. Sam już nie wiem czy warto czy za drogo? - oczywiście jak na ten Hotel i porę maj - czerwiec? Zawsze podróżowałem ze Scanem i nigdy mnie nie zawiedli. A może tą ofertę do Club'u Nena od innego turoperatora TAŃSZĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Czy to drogo? IP: *.astral.lodz.pl 28.11.08, 17:38 fajny hotel i pewne biuro, cena adekwatna do oferty. ja też ze scanem byłam 4 razy (w tym również z nimi, tylko na poczatku lipca), zawsze ok. Tylko "fun scana" jeszcze w maju brak, dopiero od 15 czerwca. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
visita Re: Czy to drogo ??? 10.12.08, 18:35 do jakiego hotelu lecicie, bo my również 10.06 w okolice side Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Czy to drogo ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 12:03 Jak dla mnie rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Czy to drogo ??? IP: *.streamcn.pl 01.12.08, 12:44 Tyle zaplaciłam za tydzień na Majorce w czerwcu 2+1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaa Re: Czy to drogo ??? IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.08, 13:44 dla mnie drogo ja w maju za 2 osoby place niecale 2 tysiące na tydz HB w alani z gti hotel 3 gwiazdki ale ja tam raczzej jade zwiedzac pammukale i kapadocje wiec w hotelu malo bede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majjja1982 Re: Czy to drogo ??? IP: *.broker.com.pl 01.12.08, 13:56 Cena bardzo dobra !!! Bez zastanowienia bym brała,ja lecę w maju do LARA hotel MIRACLE RESORT 5* NA 2 tyg opcja ULTRA ALL cena 8 tyś za 4 osoby :) 2 dorosłe i 2 dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Czy to drogo ??? IP: *.astral.lodz.pl 01.12.08, 19:57 no tak ale nie ma porównania hotelu 3* i 5(club nena ma ketegorię lokalna 5 gwiazdek)no i 2 tygodnie a nie 1,hb a nie All, a i biuro gti do scana też trudno porównać... Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: Czy to drogo ??? 01.12.08, 20:10 Czy GTI jest gorsze od Scana, tu akurat można dyskutować, byłem i z tym biurem i z tym, dla mnie są porównywalni. Odpowiedz Link Zgłoś