Gość: Jola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 12:19 Wybieram się tam w lipcu 2009 z dziecmi -proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piter Re: Hotel* Forte Family Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 21:58 Ja też się wybieram i mam problem ze zanlezieniem jakiejkolwiek opini Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin80 Re: Hotel* Forte Family Garden IP: *.gdynia.mm.pl 07.12.08, 00:25 Kolejna nowa nazwa...,to hotel Atli Bay, przedtem czy potem(nie nadążam za tym tureckim tempem)Maxim Atli Bay jak i też Riva Atli Bay.Hotel stary jak świat,w Konakli od wieków niemalże stoi i tylko kolory czasem zmienia ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Hotel* Forte Family Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 13:17 To co warto tam jechać??? Niby wygląda ładnie ale czy wygląda tak samo w środku??? Do olin80 byłaś w tym hotelu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olin80 Re: Hotel* Forte Family Garden IP: *.gdynia.mm.pl 07.12.08, 13:40 Mieszkać nie mieszkałam,byłam przy recepcji ;-))w środku robi niezłe wrażenie.Hotel ma dobre położenie,w pierwszej linii brzegowej.Hotele od 4* w zwyż w Konakli mają podobny standart i usługi,które są na dobrym,jak na turecki,poziomie.All jest wszędzie podobne,atrakcje i animacje też.Jest to popularny hotel wśród turystów (Rosja,Niemcy,Polska)także nie masz sie chyba czego obawiać.Niedaleko jest świetna dyskoteka Summer Garden i boski Hammam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Hotel* Forte Family Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 17:57 Podoba mi się ten hotel ale jeszcze się zastanawiam puki mogę bo jeszcze mam tydzień na wykupienie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hotel* Forte Family Garden IP: *.bo-soft.com.pl 13.12.08, 13:57 Oj póki masz czas rezygnuj. Znajdź sobie na youtube filmik który wyjaśni Ci pewne spojrzenie na ten hotel. Tego hotelu nie ma w ofercie żadnego niemieckiego czy innego biura podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag 1 Re: Hotel* Forte Family Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 22:04 też myślę o pobycie w tym hotelu, oglądałem ten filmik i mam wrażenie że to sciema (konkurencja) bądź wściekły niezadowolony jeden hotelowicz, ale nadal mam wątpliwości i nie mogę znaleźć zdjęć aktualnych i innych opinii poza tymi na forum chyba poszukam innego hotelu choć cena tego hotelu nie jest zła. Jak by ktoś miał więcej informacji na temat tego hotelu to chętnie poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus1234 Re: Hotel* Forte Family Garden IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.09, 20:57 witam jedziemy tam w lipcu z dziećmi, a hotel nagle znikł z ofert, trochę mnie to martwi, Jolu w jakim terminie Ty tam będziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Hotel* Forte Family Garden IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.01.09, 21:57 miałam wstępną rezerwację od 7 lipca, ale poinformowano mnie, że hotel jest jednak niedostępny i zaproponowano Forte Liberty -nie mogę znaleźć zbyt wielu opinii na jego temat, te które znalazłam nie są dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
olin1980 Re: Hotel* Forte Family Garden 23.01.09, 22:09 Jeśli możesz,to wybierz inny hotel.Liberty to ruski kołchoz,mały basen,marna infrastruktura,od rana do wieczora lecą Kanikuły i Dima Bilan.Całe życie hotelu toczy się wokół jednego,niewielkiego basenu (śniadania,obiady,kolacje,animacje itp).Z całego serca odradzam,mam wątpliwą przyjemność obserwowania tego hotelu,co roku będąc w hotelu obok i nie poleciłabym go nawet największemu wrogowi;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus1234 Re: Hotel* Forte Family Garden IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.09, 06:45 Jolu przez jakie biuro załatwiałaś rezerwację,ja mam rezerwację od 22 lipca Exim jak do nich dzwoniłam mówili ,że wszystko ok. Olin gdyby cos było nie tak to co polecasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Hotel* Forte Family Garden IP: *.man.bydgoszcz.pl 01.02.09, 15:11 to był Exim właśnie. A z Forte Liberty w końcu zrezygnowaliśmy. Wykupiliśmy Klas 4* z Wezyrem na 24 czerwca. Mam nadzieję, że będzie ok! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus1234 Re: Hotel* Forte Family Garden IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 08:01 dzięki za informację, na pewno będzie dobrze, u mnie cały czas twierdza,że wszystko ok, ja wysłałam maila do hotelu i czekam na odpowiedź, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welli Re: Hotel* Forte Family Garden IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 09:06 Witam.Hotel Forte Family Garden chyba obecnie nazywa się Ganita Garden Club.Szkoda, że nie ma opinii na temat tego hotelu na polskich portalach, dostępne są tylko te z rosyjskich.Może ktoś był i podzieli się swoimi wrażeniami, ja wybieram sie tam 5 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś