Gość: marek IP: *.swietojanska.net 04.01.09, 20:09 czy ktoś wybiera się do hotelu Grand Art Side w czerwcu ? Jedziemy z 2 dzieci (9 i 6 lat). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: grand art side IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.09, 20:15 a macie jeden pokoj czy 2 tzw rodzinny? i ile placicie? bo mnie tez interesuje ten hotel i chce sie tam wybrac ale w maju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grand art side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 20:20 Też tam chcieliśmy jechać ale nie załapałam się na tą super promocję będę na niego polować na następny rok.Też ten sam termin mnie interesuje daj znać jak było.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: grand art side IP: *.swietojanska.net 04.01.09, 20:38 mamy dwie jedynki bo jadą dwie rodziny , każda z jednym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: grand art side IP: *.swietojanska.net 04.01.09, 20:39 przepraszam, nie jedynki ale dwójki z dostawką oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grand art side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 20:41 Lecimy 26 06 będziemy blisko waszego hotelu mamy zamiar się wybrać żeby go obejrzeć na następny rok.Kiedy płaciłeś zaliczkę i ile cię kosztował na całą rodzinę 2+1?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: grand art side IP: *.swietojanska.net 04.01.09, 20:46 wyjazd kosztuje około 4.700 a zaliczka wynosiła 30%. W jakim będzie hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grand art side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 20:52 Ja chciałam ten hotel rezerwować na początku listopada za taką cenę to już nie było miejsc,Lecimy z Itaki do hotelu Hane Garden jakieś 15 minut pieszo od waszego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: grand art side 04.01.09, 21:11 Polecam ten hotel ,zwlaszcza dla rodzin z dziecmi(pokoje rodzinne) animacja i inne udogodnienia.Mialam w tym hotelu 3 lata sklep z bizuteria srebrna( Nikole )w tym sezonie sprzedalismy. Jesli ktos ma pytania odnosnie hotelu ,sluze pomoca. Grazyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: grand art side IP: *.swietojanska.net 04.01.09, 21:52 proszę o informację, czy w hotelu jest internet bezprzewodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: grand art side 04.01.09, 22:11 Internetu bezprzewodowego nie bylo ,ale jest kawiarenka internetowa w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: grand art side 04.01.09, 22:13 Sorry ,poprawka ! ,bezprzewodowy internet jest! Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: grand art side 04.01.09, 22:16 Musze dodac ,ze ten bezprzewodowy internet ,nie funkcjonuje wszedzie i nie jest zbyt szybki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: grand art side IP: *.swietojanska.net 04.01.09, 22:22 Dziękuję bardzo za informację . Czy można bez obaw podawać dzieciom soki z dystrybutorów?Jeszcze jedno pytanie , czy wiesz coś może o hotelu Aydynbey Kings Palace (znajomi się tam wybierają)? Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: grand art side 04.01.09, 23:06 Mysle ,ze mozesz bez obawy ,przez te 3 lata w tym hotelu,poznalismy bardzo duzo malzenstw z dziecmi, tez pili soki z dystrybutotow i nie bylo problemu.Jesli chodzi o hotel Aydynbey King ,to nie slyszalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: grand art side IP: *.swietojanska.net 05.01.09, 09:07 jeszcze raz dziękuję za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: grand art side IP: *.swietojanska.net 05.01.09, 09:15 czy możesz poradzić mi gdzie najlepiej wynająć samochód , czy w hotelu czy jest może jakieś dobre miejscowe biuro? Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: grand art side 05.01.09, 09:29 W hotelu wynajecie samochodu jest drozsze ,najlepiej popytaj poza hotelem i najwazniejsze ,zeby bylo z ubezpieczeniem ,UWAGA !!!na drogach ,w Turcy jezdza na czerwonych swiatlach ,a kierunkowskazu tutaj malo kto uzywa.Ceny w granicach 25-30 € za dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: grand art side IP: *.aster.pl 23.02.09, 23:21 Witam! Wybieramy się do hotelu Grand Art Side we wrześniuz biurem GTI. W związku z tym mam parę pytań: -czy faktycznie warto poleceć do tego hotelu (chodzi szczególnie o standard, czy faktycznie te 5* nie jest przesadą) -czy blisko hotelu są jakieś knajpki gdzie możnaby zjeść prawdziwego kebaba -czy do plaży jest daleko -czy hotel jest położony przy ulicy i ostatnie pytanko czy z hotelu można dojechać do Side, do jakichś sklepików (pamiątki)-chodzi o transport i ile kosztuje. Dziękuję ślicznie za każdą wskazówkę i poradę. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: grand art side 24.02.09, 14:58 Jesli chodzi o lokale ,to mozesz podjechac do Kumköy lub do Side ,dolmusze stoja przed samym hotelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: grand art side IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.09, 20:47 bo pokoje rodzinne czyli 2 pokoje sa drogie w kwietniu na tydz chca 6000 a co dopiero w czerwcu na 2 tyg np Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk_37 Re: grand art side 02.02.09, 08:03 Lecę z rodzinką w 5 os. 27 maja z Katowic, interesuje mnie np. przydział pokoji, z której strony są te "lepsze", jaka plaża, czy zalecane jest jakieś obuwie do wody, czy są prysznice na plaży? Ile kosztuje przejazd dolomuszem od. os. np do centrum SIDE? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: grand art side 02.02.09, 14:27 Nie potrzebujesz obuwia ,plaza piaszczysta ,miejscami male kamyki,prysznic jest rowniez na plazy.Przed hotelem stoja dolmusze (ceny z tego sezonu) do Manavgat i Side 1,5€ do Kumköy 1€ , ale w kazdym dolmuszu wisza aktualne ceny ,moja rada nie placic za male dzieci ,niektorzy probuja kasowac ,ale w Turcji przejazd dzieci do 6 lat jest darmowy.Jesli chodzi o pokoje to w Art Side pokoje sa bardzo duze ,maja rowniez pokoje rodzinne (laczone), nie ma wiekszego znaczenia z ktorej strony ,ale odradzalabym bezposrednio nad barem i od strony basenu (codziennie wieczorem animacja i jest dosyc glosno ale tylko do 23) Pozdrawiam i zycze udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk_37 Re: grand art side 02.02.09, 17:37 jaką walute lubia Turcy € czy $ podsłyszane, że dla nich €=$ czy to już nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: grand art side 02.02.09, 18:24 Euro jest milej widziane ,ale mozesz rownie dobrze wziasc dolary. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk_37 Re: grand art side 03.02.09, 21:05 Grażynko, a czy w hotelu jest lekarz i w jakim języku mozna sie z nim dogadać? Odpowiedz Link Zgłoś
grazynanowa Re: grand art side 03.02.09, 22:30 W hotelu jest lekarz i mozesz sie swobodnie porozumiec w jez.angielskim i niemieckim ,jesli sa to blache sprawy to poprostu przejsc sie do apteki i samemu kupic leki,prawie wszedzie mozna sie porozumiec i nie potrzebnie wydawac pieniadze ,bo strasznie naciagaja ceny !!!i czasami robia z igly widly tylko po to ,zeby wiecej pacjent zaplacil.W kazdej aptece dostaniesz rowniez bez recepty antybiotyki i porade.Mam nadzieje ,ze nie bedzie takiej potrzeby. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: grand art side IP: *.swietojanska.net 02.02.09, 20:13 cześć, lecimy w tym samym terminie co Wy. Czy macie dzieci a jeśli tak to w jakim wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk_37 Re: grand art side 02.02.09, 21:17 mamy dziewczynkę 2,5 roku, a Wy? i skąd lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: grand art side IP: *.swietojanska.net 03.02.09, 11:25 Mamy chłopca 5-letniego . Lecimy z Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Opinie n/t grand art side 24.02.09, 13:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=56267513 Odpowiedz Link Zgłoś