Gość: necia27 IP: *.gprs.plus.pl 03.04.09, 11:55 Ktoś był w tym hotelu,jakieś opinie?Byłabym bardzo wdzieczna,my zastanawiamy się nad wylotem 10.06 do tego właśnie hotelu na 14 dni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: graga123 Re: Hotel Eftalia Resort IP: *.telpol.net.pl 03.04.09, 12:33 my byliśmy w zeszłym roku ,i wrócilismy zadowoleni ,Hotel wart polecenia dla mniej wymagających jedzonko dobre i personel bardzo miły.Mimo ze moloch to niczego nie brakowało,do samego konca łcznie z dniem wylotu z wszystkiego szło kozystac,Plaza za płotem czysta i ładna,Sam hotel w centrum Konakli gdzie wszędzie blisko,Do Alanyi dolmuszem bez zadnych problemów,Mozna jechać bez problemów bedzie napewno ok, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozolica Re: Hotel Eftalia Resort IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.09, 13:12 Ja równiez z rodzinką byłam w tym hitelu w maju w zeszłym roku. Hotel czysty, pokoje sprzątane dokładnie, jedzonko dobre, aczkolwiek monotonne, jak dla mnie zbyt mało owoców. Niestety leżaki przy basenie trzeba zajmować o 6 rano, bo później brak wolnych miejsc. Plaża niedaleko jednakże moim zdaniem brzydka - ciemny , brudny piasek - niczym drobny żwirek, kamieniste dno, brzydka płycizna. Moje dzieci nie chciały się kąpać, ale wynajęliśmy samochód i dosłownie kilka kilometrów dalej plaża cudo - czysta, jasny piaseczek, super piaszczyste dno. Ogólnie jesteśmy zadowoleni z wyjazdu - głównie jestesmy zadowoleni z niskiej ceny jaką zapłaciliśmy za pobyt, więc cudów nie oczekiwaliśmy! Ale też nie było się zbytnio do czego doczepić - hotel ok! Życzę udanych wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Hotel Eftalia Resort IP: 79.162.128.* 28.05.09, 11:12 proszę o więcej opini na temat tego hotelu, jade tam z dwuletnim dzieckiem na początku września.Czy ten jeden duzy basen jest wystarczający na tyle pokoji. Odpowiedz Link Zgłoś
puska123 Re: Hotel Eftalia Resort 28.05.09, 11:26 Witam ,ja z rodzinką wybieram się do Eftalii 17.06.09 i jestem nastawiona optymistycznie ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Hotel Eftalia Resort IP: 149.156.31.* 14.06.09, 12:32 Byłam z rodzinką 2 lata temu wszystko ok polecam ale bez cudów. Odpowiedz Link Zgłoś