Gość: aga123 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.09, 13:16 Czy ktoś był w hotelu Turunc ? Ja jadę tam 30.05.2009 z Itaki. Ciekawa jestem czy są tam ręczniki plażowe? W ofercie hotelu nie jest nic napisane, a Pani w biurze podróży radzi mi zabrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ivko Re: hotel Turunc w Marmaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 20:19 Hotel Turunc jest w miejscowości Turunc. Ręczników plażowych tam nie ma, są tylko do kąpieli, twarzy i stóp (jeśli się zostawi napiwek, codziennie są wymieniane) Standard hotelu to max 3* ale widoki i jedzenie nadrabiają wszystko. Tydzień to max czasu, który tam można spędzić, chyba że ktoś lubi leżeć na plaży/basenie bite 14 dni :) ja byłem na początku maja, wtedy jest mniej ludzi, mniejsze kolejki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga123 Re: hotel Turunc w Marmaris IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.09, 11:41 Dzięki Ivko za wyczerpującą odpowiedź. Jadę tam na tydzień. Myślę, że będzie ok, ale brak ręczników plażowych to trochę przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toldo Re: hotel Turunc w Marmaris IP: 78.88.27.* 21.05.09, 23:13 ja jadę 23 maja, jak coś będę wiedził i dostane się do netu to napisze;-)) Odpowiedz Link Zgłoś