rydzyna1213 30.08.09, 11:36 kto ostatnio był i może podzielić się wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Sułtan of side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 15:26 Ja byłam w sierpniu, same pozytywne wrażenia. Nie wiem, co Cię interesuje konkretnie, więc pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: Sułtan of side 30.08.09, 17:25 co wchodzi w zakres All- czytałam stronę hotelu - nie bardzo rozimem o co chodzi z woda min- litr dziennie? Minibar również jest w All? a sala gimnastyczna, masaż i sauna turecka - również? Przystanek autobusowy jest blisko hotelu i ile kosztuja bilety - gdzie je mozna kupić? czy suszarki sa w pokojach? Znalazłam takie zdjęcia tiny.pl/hhzwp czy to mozliwe, że to widok z pokoju? jesli tak to w jakiej części to na razie tyle - z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sułtan of side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 18:01 Ja byłam w lipcu wodę roznoszą panie sprzątające tylko wodę, jest lodówka w pokoju ,suszarka też jest.Pokoje są już przydzielone nie było mowy o zamianie na inny,przystanek dolmuszy jest prawie obok hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Sułtan of side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 18:07 Bilety kupisz u kierowcy do Side bilet kosztował 2 dolary albo 1,5 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: Sułtan of side 30.08.09, 18:23 serdeczne dzięki, a co z salą fitness, masażem i sauną - tez w cenie All? czy do antycznego Side jest daleko? można spokojnie autobusem wrócić póżnym wieczorem (podobno podświetlana świątynia Apollina i Ateny jest cudowna), czy raczej taxi wchodzi w rachubę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry2006 Re: Sułtan of side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 20:40 Dolmuszem po kolacji możesz wyjechać i wrócić my tak zrobiliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sułtan of side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 22:49 Obok hotelu stoją dolmusze, którymi bez problemu dojedziesz do Side.Od osoby 1,5 E. W drodze powrotnej może już być drożej :-), ale nie musi. Taksówki są trochę droższe. Z Side do hotelu wrócisz nawet o bardzo późnej godzinie, zwłaszcza, że tam dopiero wieczorem zaczyna się życie. Rzeczywiście, świątynia jest pięknie podświetlona, warto zobaczyć. Gdybyś chciała (chciał) zwiedzić amfiteatr w Side, to czynny jest on tylko do 19.15 i płacić można tylko lirami (niedaleko teatru jest kantor, można wymienić pieniądze) Sala fitness, masaż , sauna - nie pomogę, nie korzystałam, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sułtan of side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 22:53 Do Side jest około 6 km Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sułtan of side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 22:38 Jeśli chodzi o zdjęcie, które wkleiłaś. To jest widok z pokoju (z drewnianych domków) na bar. Takich domków jest kilkanaście, kwaterują tam gości, którzy przyjeżdżają w nocy i nie ma dla nich gotowych pokoi. Około południa dnia następnego są przenoszeni do właściwych pokoi w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: Sułtan of side 31.08.09, 07:10 dzięki, trochę się pocieszyłam, bo te zdjęcie mnie załamało :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maaciejkaa Re: Sułtan of side 31.08.09, 08:17 A ja mam moze troche gupie pytanie: czy jest w hotelu internet? platny/darmowy/wifi ? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyna1213 Re: Sułtan of side 31.08.09, 08:27 według info ze strony hotelu www.sultanofside.com/ - płatny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sułtan of side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 10:20 Internet jest płatny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sułtan of side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 10:21 Sejf jest w pokoju bezpłatny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zozolica Re: Sułtan of side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 14:50 Sejf jest w pokoju, ale płatny, o ile dobrze pamiętam 10 euro na tydzień + 10 euro kaucji zwrotnej w dniu wyjazdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry2006 Re: Sułtan of side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 15:51 Jeśli chodzi o internet do dostęp do internetu za pomącą swojego laptopa z łączem bezprzewodowym w okolicach baru przy recepcji jest bezpłatny, komputery w pokoju gier z internetem płatne. Odpowiedz Link Zgłoś
monikakum Re: Sułtan of side 02.09.09, 09:44 My wróciliśmy z tego hotelu 28 sierpnia, pozytywne wrażenie. Byliśmy z 20-miesięcznym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t242 Re: Sułtan of side IP: *.as.kn.pl 02.09.09, 22:52 Witam! Czy alkohole w opcji all nadają się do konsumpcji? Czy jest jakaś whiskey lub brandy? Odpowiedz Link Zgłoś
monikakum Re: Sułtan of side 04.09.09, 09:49 Braliśmy piwo,whiskey, gin i wódkę. Spokojnie da się wypić, alkohole słabsze niż nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek242 Re: Sułtan of side IP: *.as.kn.pl 30.09.09, 18:32 Witam! Wrócilismy 25, hotel mogę śmiało polecić!!! Odpowiedz Link Zgłoś