dopamina2 28.03.05, 19:39 ------------------------------------------------------------------------------ -- Drodzy forumowicze! Polećcie dobry, sprawdzony obóz językowy dla 15-latki ( w kraju). Ważna rzetelna nauka i ciekawie spędzony czas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika.kost Re: Obóz językowy 29.12.14, 01:25 Mimo, że post jest z 2005 roku ;) to może przyda się jeszcze innym forumowiczom. Obozy językowe dla dzieci, młodzieży jak i dorosłych organizuje między innymi ATJ Lingwista, w tej chwili na stronie www.lingwista.com.pl można znaleźć szczegółowe informacje o wyjazdach językowych. Tam jest zakładka o informacjach praktycznych, które warto przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
nimwstaniedzien Re: Obóz językowy 31.12.14, 14:29 tutaj www.obozy-jezykowe.eu/ znajdziesz wszystkie potrzebne informacje. Ja byłam z nimi na jednym kursie i wiem, że warto. Bardzo wysoki poziom nauki, a to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
katie713 Re: Obóz językowy 03.03.15, 17:39 Zapraszam do zapoznania się ofertami językowymi na fanpage: www.facebook.com/perfectlangaugeschools W przypadku pytań proszę o kontakt mailowy: perfect.language.schools@gmail.com bądź poprzez wiadomość na powyższej stronie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś