mar_p 04.10.05, 12:52 Witam, Może ktoś z Was ma doświadczenia z tą szkołą? I może ją polecić albo odradzić. Dzięki i pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.wasko Re: Orange school 11.10.05, 18:09 absolutnie najgorsze, niestety. podpisalismy umowę o kredyt edukacyjny- oprocentowanie 0%, ale koszty kredytu 2000PLN. Mamy bardzo duże trudności z rozwiązaniem umowy, przychodzą ponaglenia z banku, a kurs o kant..roztłuc. Po prostu kiepsko. Stanowczo odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
halszka81 Re: Orange school 05.07.06, 13:33 witam, jestem zaskoczona opinią o tego typu szkole, bo wrażenie robią naprawdę niesamowite. Wczoraj byłam na rozmowie w szkole "Speak up" i kobieta przekonała mnie, ale oczywiście nie podjęłam decyzji z miejsca bo chciałam dowiedzieć się o nich więcej. No i już wiem tyle aby zdecydować co mam dalej zrobić. Jak to dobrze że ktoś wymyślił interent. Szkoda tylko tych, którzy czują, że idąc do takiej szkoły coś stracili. Powinnismy być im wdzięczni, że nie chcą by ktoś inny czuł się tak samo jak oni. Naprawdę szczere podziękowania dla was!!!! Wracając do tematu mojego spotkanią z panią XX najciekawsze to jest to, że niewiele mówiła o sposobie płatności, napomniała tylko, że płaci się za kurs tylko przez bank i nie ma innej opcji, że oprocentownie jest 0%. Wyliczyła mi indywidualna kwotę w wysokości 250 zł, jestem ciekawa czy dla każdego taka indywidualna kwota okazuje sie taka samą? czyli nie jest już indywidualna, tylko z góry założona? Ech, w każdym bądź razie jest tu za dużo podejrzeń, bo zadając pytanie czy jest możliwość rezygacji odpowiedziała wymijająco. Tak szczerze, nie obrażając tych ludzi to ich taktyka naganiania ludzi jest podobna jak przy akwizycji: mówią tak, że ty tam chcesz być i uczyć się, bo czujesz stratę takiej okazji. No i oni dobrze wiedzą, że ludzie teraz nie tyle co chcą, a muszą znać conajmniej jeden obcy język, a język angielski stał się międzynarodowym. Więc cóż, ludzie idąc tam mają zamiar uczyć się języka, a w takiej sytuacji łatwo zrobić dobre wrażenie i przekonać że są odpwiedni, że są jedyni w swoim rodzaju! Zatem, poszukam sobie szkoły godnej zaufania, jeśli ktoś jest w stanie polecić mi taką szkołę to jestem otwarta na propozycje. Z góry dziękuję! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mia44 Re: Orange school 11.07.06, 12:32 Polecam Empik i najzwyklejszy kurs pod słońcem. Mi się bardzo podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
kromalina Re: Orange school 10.11.05, 09:10 www.ang.pl/Zerwanie_umowy_Z_Orange_School_4227.html Odpowiedz Link Zgłoś