Dodaj do ulubionych

Orange school

04.10.05, 12:52
Witam,

Może ktoś z Was ma doświadczenia z tą szkołą? I może ją polecić albo odradzić.

Dzięki i pozdrawiam
Marcin
Obserwuj wątek
    • anna.wasko Re: Orange school 11.10.05, 18:09
      absolutnie najgorsze, niestety. podpisalismy umowę o kredyt edukacyjny-
      oprocentowanie 0%, ale koszty kredytu 2000PLN. Mamy bardzo duże trudności z
      rozwiązaniem umowy, przychodzą ponaglenia z banku, a kurs o kant..roztłuc. Po
      prostu kiepsko. Stanowczo odradzam.
      • halszka81 Re: Orange school 05.07.06, 13:33
        witam, jestem zaskoczona opinią o tego typu szkole, bo wrażenie robią naprawdę
        niesamowite. Wczoraj byłam na rozmowie w szkole "Speak up" i kobieta przekonała
        mnie, ale oczywiście nie podjęłam decyzji z miejsca bo chciałam dowiedzieć się
        o nich więcej. No i już wiem tyle aby zdecydować co mam dalej zrobić. Jak to
        dobrze że ktoś wymyślił interent. Szkoda tylko tych, którzy czują, że idąc do
        takiej szkoły coś stracili. Powinnismy być im wdzięczni, że nie chcą by ktoś
        inny czuł się tak samo jak oni. Naprawdę szczere podziękowania dla was!!!!
        Wracając do tematu mojego spotkanią z panią XX najciekawsze to jest to, że
        niewiele mówiła o sposobie płatności, napomniała tylko, że płaci się za kurs
        tylko przez bank i nie ma innej opcji, że oprocentownie jest 0%. Wyliczyła mi
        indywidualna kwotę w wysokości 250 zł, jestem ciekawa czy dla każdego taka
        indywidualna kwota okazuje sie taka samą? czyli nie jest już indywidualna,
        tylko z góry założona? Ech, w każdym bądź razie jest tu za dużo podejrzeń, bo
        zadając pytanie czy jest możliwość rezygacji odpowiedziała wymijająco. Tak
        szczerze, nie obrażając tych ludzi to ich taktyka naganiania ludzi jest podobna
        jak przy akwizycji: mówią tak, że ty tam chcesz być i uczyć się, bo czujesz
        stratę takiej okazji. No i oni dobrze wiedzą, że ludzie teraz nie tyle co chcą,
        a muszą znać conajmniej jeden obcy język, a język angielski stał się
        międzynarodowym. Więc cóż, ludzie idąc tam mają zamiar uczyć się języka, a w
        takiej sytuacji łatwo zrobić dobre wrażenie i przekonać że są odpwiedni, że są
        jedyni w swoim rodzaju!
        Zatem, poszukam sobie szkoły godnej zaufania, jeśli ktoś jest w stanie polecić
        mi taką szkołę to jestem otwarta na propozycje. Z góry dziękuję! Pozdrawiam
        • mia44 Re: Orange school 11.07.06, 12:32
          Polecam Empik i najzwyklejszy kurs pod słońcem. Mi się bardzo podobało.
    • kromalina Re: Orange school 10.11.05, 09:10
      www.ang.pl/Zerwanie_umowy_Z_Orange_School_4227.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka