mamamukanka 02.12.05, 15:42 Poradźcie gdzie zapsać sie na kurs hiszpańśkiego w W-wie (którą szkołę wybrać)? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jose5 Re: HISZPAŃSKI dobry kurs Warszawa (?) 16.12.05, 11:08 Polecam, podobnie jak wielu innych uzytkowników forum, Instytut Sin Fronteras w BUW na Dobrej Odpowiedz Link Zgłoś
testman Re: HISZPAŃSKI dobry kurs Warszawa (?) 19.12.05, 22:06 teź polecam Sin Fronteras. chodziłem w tamtym roku i byłem dość zadowolony. odpowiedni jak dla mnie balans między komunikacją a gramatyką. Praktycznie sami Hiszpanie (z Hiszpanii!) Przyjazna cena 1160 zł za semestr (w tym książka). Bardzo dobry podręcznik - PRISMA - hit wydawniczy ostatni lat. Nie znam nic lepszego. Jest aż 12 poziomów kursów (6 lat po 2 semestry). Nikt nikogo nie oszukuje, że po 3 latach chodzenia na kursy będziesz mówiła perfekcyjnie. Od czasu do czasu jakaś fiesta lub wieczorem filmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_k1 Re: HISZPAŃSKI dobry kurs Warszawa (?) 23.12.05, 10:30 zgadzam sie - Sin Fronteras. Hiszpanskiego uczylam sie w kilku szkolach - jak na razie ta jest najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
gina-krys Re: HISZPAŃSKI dobry kurs Warszawa (?) 05.01.06, 01:24 Jestem Hiszpanka i ucze hiszpañskiego Saludos Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Sin Fronteras 28.05.06, 16:06 Ja też się dołączę i polecę Sin Fronteras w BUW-ie na ul.Dobrej. Uczę się w niej od października 2004, a wcześniej w Instytucie Cervantesa i Academii de la Lengua, więc mam porównanie. www.sinfronteras.pl/ Mają też intensywne kursy wakacyjne w Warszawie i współpracują ze szkołami hiszpańskiego ENFOREX w Hiszpanii: www.enforex.com/spanish-spain.html Odpowiedz Link Zgłoś