robsonos Re: dobra szkoła językowa 16.12.11, 09:00 liwiuszek napisała: > Witam, poszukuję dobrej szkoły językowej blisko centrum najlepiej > okolice Mokotowa. Czy możecie mi coś polecić? Polecam Speak Up. Dobra sprawdzona firma, z wieloma udogodnieniami, np. możliwość dostosowania planu zajęć do własnych potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
pokowka Re: dobra szkoła językowa 31.08.12, 11:27 Muszę przyznać rację Speak up nie jest zy, zwłaszcza jak mamy niestabilny grafik pracy Odpowiedz Link Zgłoś
marc_polo Re: dobra szkoła językowa 10.09.12, 09:29 pokowka napisał: > Muszę przyznać rację Speak up nie jest zy, zwłaszcza jak mamy niestabilny grafi > k pracy Albo studiujemy. Elastyczny grafik w Speak Upie to atut. Odpowiedz Link Zgłoś
bore-k12 Re: dobra szkoła językowa 11.01.12, 12:22 Dużo szkół, dużo postów, dużo różnych opinii. Tak szczególnie jest w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś
isca06 Re: dobra szkoła językowa 16.01.12, 18:16 Witam, mogę polecić empik school w Warszawie przy ul. Marszałkowskiej, uczę sie juz tam 4 lata, wczesniej na angielskim teraz na hiszpańskim. Przygotowywałam sie do egzaminu CAE i zdałam na A, bardzo fajni i wymagający lektorzy, miałam egzamin próbny, dodatkowe konwerasacje, bardzo duzo materiałów do pracy, nie tylko sama ksiązke. Teraz chodze na hiszpański i spoko! Zajęcia bardzo dynamiczne, a na wakacje jadę do Barcelony, zakochałam sie w tym języku! Odpowiedz Link Zgłoś
ziomaaala Re: dobra szkoła językowa 13.03.15, 12:41 Tak czy smak trzeba samemu sporo prcować Odpowiedz Link Zgłoś
olawitek Re: dobra szkoła językowa 09.02.12, 17:14 Ja z Warszawy jezdzilam do Piaseczna do szkoly lingua teens space, bo moja najlepsza przyjaciolka jest z Piaseczna, a chcialysmy koniecznie razem chodzic. Ogolnie bardzo fajna szkola i mili ludzie. Prowadzacy zawsze pytal czego nie wiemy i z czym mamy problemy i jak trzeba bylo poswiecalismy temu czas. Ustawial zajecia pod nasze potrzeby. Bardzo jasno i przejrzyscie przekazywal wiedze. Obu nam się bardzo podobaly tam zajecia. Odpowiedz Link Zgłoś
tengababa Re: dobra szkoła językowa 03.07.12, 13:53 jasne że atmosfera jest ważna, ale przyjazna atmosfera nie wyszkoli Ci języka… ja w życiu byłam kilka razy na różnych kursach, ale dopiero motywacja związana z wyjazdem za granicę dała mi możliwości nauczenia się.. pewnie jest wiele dobrych szkół, ja akurat trafiłam do speak up i nie żałowałam Odpowiedz Link Zgłoś
krolewna884 Re: dobra szkoła językowa 21.07.12, 17:25 Bardzo polecam szkołę językową Gr8! School www.gr8school.pl w Warszawie. Chodzę tam na zajęcia od ponad roku i jestem bardzo zodowolona. Jeszcze tak się nie zdarzyło, żeby zajęcia z angielskiego były nudne. Zawsze jest bardzo ciekawie i wesoło!!! To co bardzo podoba mi się w tej szkole to to, że grupy rzeczywiście są małe tak jak szkoła obiecuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
jedynyplesniaczek Re: dobra szkoła językowa 07.08.12, 16:07 moim dobrym wyborem był speak up. są w kilku punktach warszawy. dzięki nim angielski nie jest już tak kulawy. Odpowiedz Link Zgłoś
eq_szkola_jezykow_obcych Re: dobra szkoła językowa 08.08.12, 21:53 zapraszam do nas - dwie lokalizacje: metro Natolin lub Smocza. Uczymy skutecznie, skupiamy się na mówieniu, nie marnujemy czasu. Oceny naszych uczniów mówią same za siebie: www.ocenwszystko.pl/p3879,eq-szkola-jezykow-obcych.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirls123 Re: dobra szkoła językowa 02.10.12, 22:31 Ucząc się sama (np. stąd ) nauczysz się więcej - gwarantuję Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
smartik Re: dobra szkoła językowa 17.10.12, 11:25 miotla17 napisał: > Nadzór metodyczny to ważna sprawa, dlatego nie preferuję koreptycji W jaki sposób dobierani są metodycy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
m-ate Re: dobra szkoła językowa 23.12.12, 22:37 Ten internet i jezyki to jakaś nowo-moda, która przeminie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
samuraj91 Re: dobra szkoła językowa 30.12.12, 15:07 Wybierając szkołę patrzeć warto przede wszystkim czy specjalizuje się w konkretnym języku, jak długo jest na rynku, warto trochę zapytać znajomych, zerknąć w jakiś ranking, poszukać opinii w necie Odpowiedz Link Zgłoś
wl.o Re: dobra szkoła językowa 01.02.13, 15:00 może w Rembertowie, to tylko 20 min jazdy z Centrum: www.tt.edu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
12345qazwsx Re: dobra szkoła językowa 01.02.13, 20:44 Przestrzegam prze szkołą YOKATTA. Zero kontaktu z kursantami, zajęcia się nie odbywają, kursy nie ruszają. Do podpisania podsuwana jest umowa wymuszająca spłatę kursu nawet jeśli będzie chciało się zrezygnować. Matactwo i oszukiwanie na każdym kroku. Odradzam chyba, że ktoś ma stalowe nerwy i czas na sprawy sądowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakot2 Re: dobra szkoła językowa 28.02.13, 15:54 ja przygotowywałam się najpierw do FCE a poźniej do CAE w szkole językowej, mieszkam w Gdańsku, więc wybrałam szkołę Oxford Odpowiedz Link Zgłoś
super_bartnik Re: dobra szkoła językowa 03.03.13, 23:54 ktoś kiedyś mowił że podstawowe słownictwo angielskie to jakieś 1000 słów. A co do Speak Up - na jakąś markę już jakiś czas temu zapracowali. Nie jest to aż tak droga szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
super_bartnik Re: dobra szkoła językowa 10.03.13, 12:11 sporo, ale nie bez przesady. Wystarczy solidne przygotowanie. Trzeba je jeszcze umieć użyć. Odpowiedz Link Zgłoś
patry.k225 Re: dobra szkoła językowa 16.03.13, 23:06 Sprawdź kurs językowy online. Mi bardzo pomógł i polecam. Ustalasz naukę kiedy chcesz i płacisz o wiele mniej niż w szkole językowej. Sprawdź www.chatterbox.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patry.k225 Re: dobra szkoła językowa 16.03.13, 23:07 liwiuszek napisała: > Witam, poszukuję dobrej szkoły językowej blisko centrum najlepiej > okolice Mokotowa. Czy możecie mi coś polecić? Sprawdź kurs językowy online. Mi bardzo pomógł i polecam. Ustalasz naukę kiedy chcesz i płacisz o wiele mniej niż w szkole językowej. Sprawdź www.chatterbox.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lizlis Re: dobra szkoła językowa 27.03.13, 12:30 Cześć. Mam doświadczenia z różnymi lektorami ( potrzebuję angielskiego w pracy), ale z ręka na sercu mogę Ci polecić wyłącznie jedną osobę. Jest to native speaker z którym miałem lekcję prywatne w centrum Wawy w mieszkaniu. swietnie poczucie humoru i duże doświadczenie. Mam jego e-mail : nolanwarsaw@gmail.com Napisz do niego i się przekonaj. Pozdrawiam, życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
barr.tekk Re: dobra szkoła językowa - Hola! 29.03.13, 13:20 Zdecydowanie polecam studio językowe Hola! Bardzo pozytywne miejsce na naukę. Można przełamać wszystkie bariery językowe. Zajęcia mają charakter spotkania w grupie znajomych, gdzie każdy ma okazję się wypowiedzieć. Wszyscy są zmobilizowani i zaangażowani w zajęcia, taka metoda przynosi spore efekty. Oczywiście do innych aspektów językowych (gramatyki i słownictwa) lektorzy też przywiązują dużo uwagi. Ja przez dwa lata nauki zrobiłem znaczne postępy. Odpowiedz Link Zgłoś
sar-ro Re: dobra szkoła językowa 03.04.13, 18:05 Nie pasili, albo się uczyć nie chciało Odpowiedz Link Zgłoś
dailyenglish Re: dobra szkoła językowa 05.05.13, 17:49 Zapraszamy do dailyenglish.pl :) Nasze kursy prowadzone są przez znających jęz. angielski od podszewki lektorów, którzy ZACHĘCAJĄ sposobem nauczania, a nie zniechęcają :) My kochamy jęz. angielski i tyle! :) Nie jesteśmy kolejną, olewającą klienta szkółką.. ;) Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
solomin Re: dobra szkoła językowa 08.05.13, 15:47 Ja polecam Centrum Językowe Together. Mają na prawdę spoko ofertę i małe grupy. Znajomy się tam uczy już dwa semestry i jest na prawdę zadowolony. Ja też się do nich wybieram na kursy wakacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna0059 Re: dobra szkoła językowa 13.05.13, 12:19 polecam!!!Tekst linka, zajęcia są intensywne, ale przez to naprawdę skuteczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wl.o Re: dobra szkoła językowa 12.06.13, 18:42 a może warto połączyć kurs językowy z wyjazdem urlopowym np. do UK lub na Maltę? w warszawie takie wyjazdy organizuje szkoła językowa T&T Odpowiedz Link Zgłoś