yoniska 06.09.06, 16:07 niedawno sniło mi się tornado- ogromna , czarna trąba powietrza... była bardzo duża, widziałam ją jakby przez okno , lub z balkonu... co to może oznaczać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
varna771 Re: tornado 06.09.06, 20:45 Trąba powietrzna ma ścisły związek z żywiołem powietrza czyli ze sferą inteletu ,myśli idei i ducha.Oznancza energię i zmiany. Widzieć we śnie tornado niszczące wszystko,co napotka na swojej drodze to symbol destrukcyjnych sił działających w psychice śniącego,wielkich zmian życiowych i złych wieści.Tornado może wskazywać na to,że śniący źle ocenia własną sytuację życiową i sam robi tragedię tam,gdzie jej nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
yoniska Re: tornado 07.09.06, 09:37 a gdy tornado nic nie niszczy w moim snie, a tylko jest, i towarzyszy mu ogromny wiatr?? Jestem raczej optymistką:))) i wierze tylko w dobre przepowiednie :))))) dzięki za interpretacje i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: tornado 07.09.06, 18:01 yoniska napisała: > a gdy tornado nic nie niszczy w moim snie, a tylko jest, i towarzyszy mu > ogromny wiatr?? Jestem raczej optymistką:))) i wierze tylko w dobre > przepowiednie :))))) dzięki za interpretacje i pozdrawiam:) Silny nieprzyjemny wiatr zapowiada w życiu śniącego pewien niepokój,zaburzenia w sferze intelektualnej,nieprzyjemne wiadomości oraz poczucie niepewności. Odpowiedz Link Zgłoś