ksarapuk 14.01.08, 14:39 Zapraszam do darmowej wróżby I Ching (stara uznana chińska metoda wróżenia)- po wejściu na stronę proszę poczekać chwilkę na załadowanie wróżby... iching2006.republika.pl/flash.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ezoteryk9 Re: Darmowa wróżba online -I Ching Księga Przemia 03.12.08, 10:16 Ciekawe, ciekawe. wrozba.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anerim Re: Darmowa wróżba online -I Ching Księga Przemia 05.12.08, 14:11 Bardzo sympatyczne, nie bójcie się:) Odpowiedz Link Zgłoś
lwi2 Re: Darmowa wróżba online -I Ching Księga Przemia 07.12.08, 18:25 Bardzo ładne, wręcz prześliczne, gratulacje! Lwi Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: I Ching Księga Przemian 16.12.08, 14:20 Ale link do tej strony powinien być na WRÓŻBIARSTWIE... Odpowiedz Link Zgłoś
black.kiara Re: I Ching Księga Przemian 18.12.08, 18:17 super wróżba, chciałbym wiedzieć jaka jest sprawdzalnosć Odpowiedz Link Zgłoś
ewajonline Re: I Ching Księga Przemian 18.12.08, 18:55 darmóweczki, hmmm... na osobę sytuującą się jako oceniającą aż nie przystoi. tym bardziej iching. wszechwiedzace radzą sobie same, a ludzie z branzy korzystaja z pomocy znajomych. nijak to przypiąć i przyłatać :( Odpowiedz Link Zgłoś
black.kiara Re: I Ching Księga Przemian 19.12.08, 14:22 nie wiesz z kim zadzierasz odwal się dobzre ci radze i nie powtórze tego więcej, nie chodzi o czary mary a o to kim jestem prywatnie dlatego zanim odpowiesz znów na jakikolwiek mój post zastanów się dobrze bo internet nie jest anonimowy a ja nie lubie zadymiarzy oszustów pieniaczy i złodziei ostrzegam Odpowiedz Link Zgłoś
ewajonline Re: :DDD 19.12.08, 15:53 ależ bardzo proszę. odzywam sie - niestety tylko raz, bo dzis nie mam na ciebie czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
ksarapuk Re: I Ching Księga Przemian 07.01.09, 22:43 Nieco filozoficznie: Im więcej myślisz, tym większą osiągasz perfekcję... Chociaż oczywiście z pewnego punktu widzenia sprawdzalność zdarzeń jest istotna czyż nie chodzi czasami o to aby samej /samemu/ sprawdzić się w myśleniu, nim podejmie się decyzje i puści się wydarzenia w ruch... Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: I Ching Księga Przemian 08.01.09, 17:54 Ładnie zrobiona strona, ciekawa interpretacja, brakuje mi trochę wykładni heksagramu po transformacji, ale przyznaję - trochę się czepiam :-) A może zbyt pobieżnie oglądałam? Jeśli tak, przepraszam. Generalnie, to co jest już może być inspirujące i przydatne - oceniam jak najbardziej pozytywnie. Widać spory wkład pracy, cieszy oko, pobudza umysł. Co do pytania "czy to się sprawdza?" W przypadku I Cing trudno mówić o "sprawdzalności" w potocznym tego słowa rozumieniu. Nie każdy, dostając mapę trafi tam, dokąd chciałby dotrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
gracijanmrozik Re: Darmowa wróżba online -I Ching Księga Przemia 07.02.09, 22:45 Odpowiedz Link Zgłoś
bransoletkaa Re: Darmowa wróżba online -I Ching Księga Przemia 09.02.09, 22:38 To teraz czekam na 2,44 na sms-a. ;P Odpowiedz Link Zgłoś