Dodaj do ulubionych

Olejki dr Nemo.

03.05.13, 16:24
A ja polecam na trądzik olejki które miesza dr Nemo. Mój syn miał z tym problem i pozbył się go całkowicie. Teraz tylko od czasu do czasu przeciera skórę olejkami i ma spokój. Olejki zabijają wszelkie bakterie i likwidują stan zapalny. Dodawany do olejków wyciąg alkoholowy z ziół zmniejsza wydzielanie łoju, jednocześnie alkohol wysusza i dezynfekuje skórę.
Działają lepiej od antybiotyków. Sprawdzone.
Nie mam zamiaru nikogo na nic naciągać czy namawiać, każdy może sam spróbować czy działają, próbki wysyła całkowicie bezpłatnie.
Obserwuj wątek
    • danka123abc2 Re: Olejki dr Nemo-tradzik. 05.05.13, 17:31
      Ja rownież polecam olejki dr Nemo. Trafiłam na tę strone przypadkowo serfując po internecie. Zadziałała intuicja i bardzo pozytywne wpisy. Po 3 dniach stosowania olejku AC3 zauważyłam już poprawę- ropne pryszcze zaczęły się zasuszać, przebarwienia były jasniejsze. A wysyp przyszczy byl bardzo duży, ponieważ od 3 m-cy stosowałam mieszankę ziołową , która pogorszyła stan skóry - bylismy na etapie oczyszczania organizmu.
      (Cenię zioła, gdyż wyleczyły mnie z trądzika różowatego w ciagu 6-mcy. Lekarz leczył mnie tylko zaleczając chorobę, Zioła zdziałały CUDA!!!!!!!!!!!
      Teraz odktyłam Olejki dr Nemo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Olejki załagodziły stan zapalny, jestem w trakcie smarowania-efekty są zaskakujące. Nastepnego dnia po moim mailu , rano jest rzeczowa odpowiedz od dr Nemo wyjasniająca problem. O dalszych efektach leczenia będę informowac.
    • danka123abc2 do zielarz22 10.05.13, 16:14
      ile czasu sie leczył na temn tradzik u dr Nemo?? ile lat miał go przed leczeniem u dr Nemo??
      czy zeszły przebarwienia po tradziku??
    • carlla80 Re: Olejki dr Nemo. 31.05.13, 22:11
      Ja na trądzik polecam produkty firmy Jeunesse. Serum oraz krem na dzień. Produkty na prawdę pomagają!! www.carlla.jeunesseglobal.com/products.aspx?p=LUMINESCE
      • duszan2abi Re: Olejki dr Nemo. 26.03.14, 10:47
        Witam borykam się z problemem trądziku od 25 lat .Leczyłem sie u róznych dermatologów przetestowałem dziesiątki jak nie setki preparatów ,za te pieniądze które wydałem na te różne specyfiki kupił bym dzisiaj dobry samochód.Przez przypadek trafiłem na stronę dr Nemo.Zamówiłem olejki AC3 i AC4 w tym jeden olejek był gratis.Po zastosowaniu tych olejków poprawę widać już po kilku dniach.Wydaje mi się również że po posmarowaniu twarzy tymi olejkami,olejki uwalniają swój aromat i działaja także na poprawę ogólnego samopoczucia.Właśnie zamówiłem następną partię olejków eterycznych.Mam nadzieję na całkowite pozbycie się tego problemu jakim jest trądzik przewlekły, wszystko jest na dobrej drodze.Zaznaczam że mam 41 lat i z trądzikiem walczę od okresu dojrzewania,i wreszcie znalazłem preparat (olejek) po którym widać znaczną porawę ,można powiedzieć że trądzik zanika pozostały przebarwienia ale tez widać że cera się rozjaśnia.Polecam olejki eteryczne dr Nemo z pewną odpowiedzialnością.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka