bananarama-live 14.03.10, 08:50 zgłoście go do usunięcia. Czekam na wynik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bananarama-live jes , jes , jes 19.03.10, 15:50 Jest minus :] Można znowu knuć, przynajmniej przez rok. :] Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: jes , jes , jes 19.03.10, 17:25 No to super,ja pytalam o ten powrot wirusa,i dostalam taka odpowiedz ze :do pol roku moze wrocic,a potem jest to malo prawdopodobne.Ricky powiedzial ze spodkal sie z powrotem wirsa u osob wyleczonych, tylko w wypadku kiedy osoba zarazila sie jeszcze raz np. brala narkotyki,ale wtedy maja zoltaczke ,ale innego typu.Czyli wychodzi na to ze nie ma teori powrotu wirusa,po uplywie pol roku. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena-9 Re: jes , jes , jes 20.03.10, 10:14 Witam Noooooo to super!!!!!! Taka wiadomość robi wrażenie. Gratulacje tak trzymać! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
goodfather29 Re: jes , jes , jes 20.03.10, 11:38 gratuluje i życze całego życia na minusie.miło jest słyszeć że kolejny z nas pokonał skurczybyka Odpowiedz Link Zgłoś
gilda28 Re: jes , jes , jes 20.03.10, 16:58 gratulacje! poza knuciem dbaj też o siebie - to będzie dobrze na zawsze :) tego ci życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
izzi83 Re: jes , jes , jes 21.03.10, 11:59 bardzo szybko wyniki dostales:)ja musze czekac miesiac:/sic! Odpowiedz Link Zgłoś
dominiczka_77 Re: Jezeli ten wątek jest z dupy 20.03.10, 16:15 jupi, jupi jej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
izzi83 Re: Jezeli ten wątek jest z dupy 21.03.10, 12:32 banan czy Ty masz genotyp 4? Odpowiedz Link Zgłoś
bahia19 Re: Jezeli ten wątek jest z dupy 22.03.10, 22:04 mam pytanie,po leczeniu mam rna ujemny,natomiast endo zrobil mi anty hcv jest dodatni twierdzi ze mam wirusa,czy ma racje/ Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Jezeli ten wątek jest z dupy 22.03.10, 22:30 1. Nie masz ujemnego, tylko kreskę '-' co oznacza: brak. 2. Przeciwciała ci zostaną do końca życia, co wcale nie dowodzi że jesteś chory, ale że co najmniej byłeś chory. Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Jezeli ten wątek jest z dupy 23.03.10, 05:40 Jeśli nie informowaleś lekarza o terapii,podejrzenia ma słuszne,jeśli wiedział o przebytej terapii interferonem i wyniku PCR - jest niedouczony. Odpowiedz Link Zgłoś
bahia19 Re: Jezeli ten wątek jest z dupy 23.03.10, 07:33 dzieki za wiadomosc,endo wiedzial o kuracji inf,lecze sie u niego na basedowa indukowanego interferonem ,mialem podany jod131,wiedzial ze mialem PCR minus,zasial niepokoj u mnie,tym bardziej ze mialem niewielkie szanse na eliminacje wirusa wysoka wiremia,10 mln,wszczepienie wirusa 28 lat temu 2 nieskuteczne terapie inf alfa,obecnie ze wzgledu na agranulocytoze i nadczynnosc tarczycy przerwano w 39 tygodniu,chciano przerywac wczesniej ale z pomoca neupogenu ciagnieto,obecnie zaczolem wierzyc ze sie udalo,endokrynologa musze wyslac na kurs doszkalajacy,dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś