Dodaj do ulubionych

choszczno hcv

04.03.07, 14:01
witam
czy ktos leczy sie na hcv w choszcznie bo wydaje mi sie ze lekarze tu malo
wiedza o tej chorobie a w laboratorium pielegniarki zachowuja sie jak by nigdy
nie mialy z tym doczynienia jak corce pobierala krew do badania to nawet
niezalozyla rekawiczek az jej uwage zwrucilam .chociaz niewiem czy jestesmy z
corka nosicielkami to chetnie porozmawiam na ten temat bo moj maz ma hcv
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gerdi2 Re: choszczno hcv 04.03.07, 20:53
      Czesc,
      jak chcesz sie dowiedziec czy ty i curka macie HCV to musicie zrobic badania.
      Ale prawdopodobienstwo ze zarazilyscie sie od meza (taty) jest bardzo male. Na
      temat leczenia sie w choszcznie nie moge nic powiedziec.
      Pozdrawiam...
      • kmm29 Re: choszczno hcv 05.03.07, 16:13
        WITAM
        ZROBILAM TESTY NA HCV ALE W LABORATORIUM TECHNICZKA POWIEDZIALA ZE NA 100% JESTEM
        CHORA BO WSPOZYJE SEKSUALNIE Z MEZEM A JAK JESZCZE NIE JESTEM TO BEDE WCZESNIEJ
        CZY PUZNIEJ TAKIE MAM POCIESZENIE I JUTRO ODBIERAM WYNIKI BADAN POZDRAWIAM
        • gerdi2 Re: choszczno hcv 05.03.07, 16:29
          Czesc,
          jak odbierzesz wyniki to spytaj sie tej techniczki w jakim swiecie ona zyje i
          niech zrobi jeszcze jakis dodatkowy kurs bo widze ze niema pojecia o tym o czym
          mowi. Daj znac co wykazaly wyniki. Pozdrawiam...
          • gerdi2 Re: choszczno hcv 05.03.07, 17:11
            Czesc,
            Prof. Dr. med. Stefan Zeuzem, Dyrektor kliniki uniwersyteckiej medycyny
            wewnetsznej w Homburgu napisal w swojej ksiazce, ze prawdopodobnosc sexualnego
            przeniesienia wirusa wynosi nie 100% tylko od zera do 2% rocznie. Pozdrawiam...
            • kmm29 Re: choszczno hcv 05.03.07, 17:50
              NO JUTRO ZOBACZE,MOZE TO JA ZARAZILAM MEZA CHOCIAZ ON MIAL OPERACJE NA SERCE I
              POTRZEBOWAL KRWI NIGDY SIE TEGO NIEDOWIEM WIEM TYLE ZE TO S.ZDROWIA JEST TEMU
              WINNA.JAK CORCE POBIERALA KREW PIELEGNIARKA NAWET NIE MIALA REKAWICZEK A WCZESNIEJ
              BYL INNY PACJET AZ ZWRUCILAM JEJ UWAGE I WTEN SPOSOB ILE DZIECI MOZE BYC CHORYCH
              I ONA SAMA.JA JUZ NORMALNIE NIC NIEROZUMIM ONI MAJA NAS RATOWAC A TAK NAPRAWDE
              TO POWOLI I CICHO NISZCZOM.DZIS MINISTER ZDROWI POWIEDZIAL ZE PRZECIETNIE LEKARZ
              I PIEL.MYJA TYLKO 2 RAZY DZINNIE RECE A JUZ O DEZYNFEKCJI SPRZETU TO
              KAPLICA.FAJNIE CO
            • kmm29 Re: choszczno hcv 06.03.07, 12:06
              BOZE KOCHANY JEST WYNIK CORKI UJEMNY JESTEM SZCZESLIWA JESZCZE POWTARZAJA MOJE
              WYNIKI BO COS TAM SIE NIWZGADZA MOZE TEZ JASTEM ZDROWA ALE NAJWZNIEJSZE ZE CORA
              ZDROWA
              • ally01 Re: choszczno hcv 04.05.07, 22:43
                a jakie jest ryzyko zarażenia sie hcv podczas seksu analnego?
    • prezes.prometeuszy Re: choszczno hcv 22.03.07, 02:52
      Adresy placóweek w Polsce, gdzie można się leczyć, dszukać pomocy, diagnostyki
      leczenia hepatitis c :

www.prometeusze.pl/adresy.php

Nie ma tam niestety Choszczna (gdzie to leży w ogóle?), proszę udać się po
      pomoc do ośrodków referencyjnych. zadzwoinić, zarejestrowac się (terminy
      oczekiwania po parę miesiecy minimum), ze skierowaniem od specjalisty i
      kompletem badań pojechac do wybranej Poradni WZW. Na miejscu pytać o mozliwości
      leczenia przez dany ośrodek, o czasie średnim oczekiewania na biopsję i
      ewentualne leczenie, gdy zajdzie potrzeba taka (wskazania) i jeśli będzie taka
      możliwość (brak przeciwskazań).

Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka