beatkaa32 19.08.08, 16:01 witajcie, leczenie miałam rozpocząć dopiero na jesień, ale dziś dzwonili w przychodni, że w czwartek zaczynam. No cóż- do walki!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: zaczynam leczenie 19.08.08, 16:24 Powodzenia i wytrwałości życzę! Trzymaj się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rozalka.com Re: zaczynam leczenie 19.08.08, 17:16 powodzenia, jesteśmy z Tobą pisz koniecznie jak sie będziesz czuła Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: zaczynam leczenie 19.08.08, 17:56 A ja skonczyłem wczoraj tz ostatni zastrzyk. Bedzie dobrze.To nie jest takie straszne, jak malują. Pierwsze zastrzyki moga troche dokuczac, ale nastepne coraz mniej. Po 12 tygodniach bedzie minus i to cała filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: zaczynam leczenie 19.08.08, 18:45 bananarama-live napisał: (...) Przypomniał mi się stary dowcip: Dożywotnie więzienie nie jest takie straszne. Najgorszych jest pierwszych 20 lat. Potem można się przyzwyczaić. ;-) Nie żebym kogoś zniechęcał do kuracji, ale tak mi się samo nasunęło... Odpowiedz Link Zgłoś
krystynattt Re: zaczynam leczenie 20.08.08, 13:42 Zyczę Ci powodzenia i wytrwałości.Ja jestem po czwartym zastrzyku i czuję się fatalnie,ale jestem dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: zaczynam leczenie 20.08.08, 14:36 Ciekawy jestem ,co nazywacie fatalnym samopoczuciem. Czy ból głowy , miesni, stawów, temperatura, rozbicie ,kwalifikuje sie do takiego nazywania ? Odpowiedz Link Zgłoś
krystynattt Re: zaczynam leczenie 20.08.08, 15:09 Fatalne samopoczucie to rzeczywiście ból głowy,bóle stawów ale nie tylko dochodzi do tego biegunka,zawroty głowy,brak apetytu,problemy z widzeniem.Czy to wszystko można nazwać dobrym samopoczuciem? Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: zaczynam leczenie 20.08.08, 16:57 Ale przyznaj sie ;-) troche wyolbrzymiasz ? Mozna zniesc. Ja jestem umierajacy, jak mi cos potrzeba od kobity ;-P ps Byc moze marudzenie sprawia ulge- miałem taki okres. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta-1 Re: zaczynam leczenie 20.08.08, 20:11 Czym teraz leczą i jak długo trwa kuracja? Ja byłam leczona interferonem przez dwa lata 11 lat temu.Sama sobie robiłam zastrzyki w brzuch. Jak to wygląda teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: zaczynam leczenie 20.08.08, 20:59 Od tego czasu bardzo duzo sie zmieniło. Teraz mozna robic w noge i reke :-) Odpowiedz Link Zgłoś